Marpo & TroubleGang v O2 areně Praha

12.5.2018, 20:00 – 21:00

Marpo & TroubleGang jsou odhodláni pokořit další vysněnou metu: na květen 2018 připravují epický koncert do O2 areny u příležitosti vydání nového alba Dead Man Walking.

„Nic není v životě zadarmo, ale o to víc to chutná, když si to vybojuješ. To, co teď zažíváme, je nádhera!,“ vypráví Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina ml.

Má být na co pyšný. Se svým TroubleGangem loni vyprodali dvě haly (Malá sportovní a Forum Karlín) v jednom roce, čímž vytvořili rekord na česko-slovenské hiphopové scéně. Letos v květnu se úspěšně zhostili role headlinerů největších Majálesů. „Zrovna jsme s klukama vzpomínali, jak jsme kdysi sotva hráli na céčkový stagei ve tři odpoledne a koukali jsme na velký kapely a přáli si být jednou na jejich místě,popisuje Marpo a dodává „O2 arena bude vrcholem naší dosavadní cesty, chystáme koncert, jaký v Československu ještě nebyl.

Fanoušci TroubleGangu připravují tradičně na den koncertu velký pochod Prahou, tentokrát by mělo jít o největší v historii – s účastí až několika tisíc lidí.

Set-up samotné haly je pro české koncerty novátorský – poprvé budou zataženy boční tribuny, aby vznikla co největší plocha na stání. „Naše koncerty jsou o nespoutané energii, být na ploše znamená mít z koncertu maximum,“ uvádí producent akce a manažer kapely Michal Šamánek. Apokalypsa by se měla tentokrát z hlavního pódia přesunout i mimo auditorium – do kuloárů haly či dokonce mimo ni. Po skončení koncertu pokračuje afterparty přímo v O2 areně, která potrvá do ranních hodin.

Album Dead Man Walking vzniká v anglických a amerických studiích a jeho vydání je naplánováno na únor 2018. Celé bylo nahráno v anglických Modern World Studios s producenty Marcusem Tranem a Clintem Murphym, který má za sebou spolupráce s rapperem 50 cent nebo Manic Street Preachers. První singl z tohoto alba spolu s videoklipem vydá Marpo v pátek 19. května 2017, tedy na den přesně rok před připravovanou akcí a taktéž v den, kdy bude zahájen veřejný předprodej. 

Nejvěrnější fanoušci sdružení TroubleGang Family si již rezervovali 7.000 ks vstupenek, zbývající kapacita se nabídne ve veřejném předprodeji od pátku 19. května v 10:00 v síti Ticketportal. Vstupné na akci je 699 Kč vč. všech poplatků, VIP a jiné vstupenky se prodávat nebudou, protože si kapela při této vzácné příležitosti přeje „stejný maximální zážitek pro všechny“.

Ceny vstupenek

Člen TG Family: 599 Kč
Veřejnost:            699 Kč
Předprodej pro veřejnost:      19. května 2017 v 10:00

Informace o akci: www.marpo.com

Předprodej: www.ticketportal.cz