SANCTI v Anežském klášteře. Letní scéna Divadla BRAVO!

Vydejte se s Lůzry na cestu po starobylých prostorách Kláštera sv. Anežky České a nechte působit všechny své smysly… Je to tu, naši milí přátelé!

Cena vstupenky: 690–990 Kč
SANCTI v Anežském klášteře. Letní scéna Divadla BRAVO!
  • Adresa:
    Anežská 811/12
    Praha 1 110 00

I letos jsme si pro vás připravili Letní scénu Divadla BRAVO! ve spolupráci s Národní galerií Praha. Je nám velkou ctí vám letos představit další z jejích prostorů a zákoutí. Tentokrát klášterní zahrady, kde jsme se potkávali loňské léto, zůstanou pouze pro vaše posezení. Náš program se totiž letos odehrává uvnitř –  ve veřejně přístupných sbírkách Kláštera sv. Anežky České.

„A oni jsou svatí, neboť jsou spravedlivými mezi lidmi“

Jedinečné site specific multižánrové představení v prostorách Kláštera Svaté Anežky na Františku propojuje starobylé prostředí kláštera, nový cirkus, autorskou hudbu, zpěv a živé vyprávění do jednoho celku, který se moderním způsobem dotýká tématu svatosti a přináší divákovi magický a neopakovatelný zážitek.

Více o představení a vstupenky: divadlobravo.cz/letni-scena/

Vypravěč / průvodce: Justin Svoboda

Akrobaté: Sára Stoulilová / Karolína Maštalířová, Nikol Kopáčová / Jana Telcová, Tomáš Pražák, Petr Dvořák, Petr Dlugoš, Jiří Bělka / Adam, Rameš, Lukáš Borik Polanský, Taro Troupe / Jakub Kohout, Petr Dufek, Adam Sült, David Pilpach

Zpěváci: Maranatha Gospel Choir

Termíny