Získejte Klíč k Bráně Šumavy

7. březen 2024, 7:40

Město Sušice je známé jako Brána Šumavy. Kraj na březích řeky Otavy, který stráží tři známé šumavské hrady Kašperk, Rabí a Velhartice, vám učaruje.

A_obr1

Sušicko je nejen ideálním výchozím bodem pro dovolenou na Šumavě, ale především branou do světa odpočinku, zábavy, sportu, kultury a nejrůznějších chutí i vůní. Už od dubna budete moci i vy získat Klíč od Brány Šumavy – digitální turistickou kartu, díky které získáte řadu výhod a benefitů a užít si tak vše, co Sušicko nabízí, ještě víc.

A_obr2

Jak získat Klíč k Bráně Šumavy

Stačí, když se minimálně na dvě noci ubytujete u partnerů projektu. Jejich seznam najdete na webu. Digitální kartu v mobilní aplikaci pak bude možno v těchto zařízeních aktivovat zcela zdarma, a to pouhým oskenováním QR kódu. Od začátku dubna se rozběhne pilotní režim projektu. Nabídka výhod a benefitů bude postupně během dalšího roku rozšiřována. Aktuální nabídka bude od dubna zveřejňována na webu.

A_obr3

Průvodce Sušickem do kapsy

Stažením aplikace do mobilního telefonu, získáte také uceleného turistického průvodce Sušickem, který vás provede nejen nejzajímavějšími místy regionu, ale představí i ta, kde si od davů turistů můžete odpočinout. V kapse (ve vašem mobilním telefonu), tak budete mít po ruce informace o turistických atraktivitách regionu i tipy na výlety po okolí.

Destinace1