GUNS N' ROSES na letišti v Letňanech

4.7.2017, 16:00 – 18:00

Guns N‘ Roses, jejichž začátky sahají do roku 1985, se nesmazatelně zapsali do rychle se rozvíjející rockové scény v Los Angeles.

Cena vstupenky: 1490 - 3590 Kč

Dva roky po svém vzniku zaujali celý svět svojí nahrávkou Appetite for Destruction, která se stala nejprodávanějším americkým debutem všech dob a které se po celém světě prodalo více jak 30 milionů kopií. V roce 1991 následovala sedminásobně platinová alba Use Your Illusion I a Use Your Illusion II, která krátce po vydání obsadila první dvě příčky žebříčku Billboard Top 200. V průběhu uplynulého desetiletí Guns N' Roses vyprodávali koncerty a byli hvězdami festivalů po celém světě, kde vystupovali na podporu platinové nahrávky Chinese Democracy. Guns N‘ Roses doposud vydali 6 studiových nahrávek a jsou jednou z nejdůležitějších a nejvlivnějších kapel v hudební historii a v rámci svých koncertů nadchli miliony fanoušků po celém světě.

Před GUNS N' ROSES vystoupí BIFFY CLYRO

Skupina BIFFY CLYRO se takřka přesně po roce vrátí do Prahy. Tentokrát zahraje jako host na koncertě Guns N’ Roses na letišti v Letňanech.

Biffy Clyro k nám loni přijeli krátce před vydáním alba Ellipsis. Vystoupili ve Velkém sále pražské Lucerny
a bezezbytku potvrdili pověst jedné z nejlepších koncertních kapel současnosti. Jejich živá vystoupení bývají euforická,
hlučná a divoká a v minulosti za ně byla skupina mnohokrát oceněna v nejrůznějších anketách. Biffy Clyro se stali
nejlepší kapelou roku 2016 v cenách magazínu NME, jejich jméno se objevilo i v nominacích na letošní Brit Awards.

Ticketportal