ŠPILBERGIA svět fantastické akro show nejen pro celou rodinu - Špilberk

Pod majestátním hradem Špilberk se skrývá fantasy země Špilbergia s vlastním sluncem, faunou a flórou.

Cena vstupenky: 190 Kč
ŠPILBERGIA svět fantastické akro show nejen pro celou rodinu - Špilberk
  • Adresa:
    Špilberk
    Brno 602 00

Po 123 letech pán a paní této země otevírají brány, aby se kouzelné bytosti ukázali na pozemském světě a mohli přinést všem lidem radost do srdcí. Radost, která je vždy potřeba. Takto zní úvodní slova našeho prvního ročníku festiválku Špibergia 2024.

Přijďte zažít s rodinou či s přáteli kouzelný den plný fantastických akrobatických show  inspirovaných pohádkami a fantasy světem.

Festiválek je zaměřen na sport a vzdělání pro děti, mládež i dospělé. Nabízí bohatý program se soutěžemi a workshopy jako Aerial Hoop- závěsný kruh,  Aerial Hammock - akrobacie v závěsných šálách zpevněných do oblouku jako houpací síť, párová akrobacie na zemi a další.

Vaše děti si budou moci vše vyzkoušet s profesionálním doprovodem a za doprovodu moderatora Jirky Weinera.

Pro dospělé proběhnou připravené soutěže v pohádkovém duchu, kde můžete vyhrát hodnotné ceny! 

Můžete se těšit na skvělý celodenní program , gastro stánky, malování na obličej a zapletání vlasů, dětské dílničky a hlavní večerní představení země Špilbergia a jejích bytostí v podání našich umělců a akrobatů! 

I když se vám program může zdát více zaměřen na ženské publikum a maminky s dětmi, tak jsme mysleli i na všechny pány, chlapce a tatínky. Během celého dne budete moci též využít Barber křesla jednoho z nšich partnerů a nechat se v pohodlí oholit, nebo jen zastřihnout přímo na místě.

Připravte se na skutečnou fantasy! Všude kolem vás se mohou objevit víly v podobě našich hostesek, bába Špilbegačka, místní Jóžin z bážin a, nebo princezna Květena. Věřte, že v kouzelném světě této země fantazie nezná hranice. 

Přijměte naše pozvání do kouzelného světa Špibergie, světa fantastické akro show nejen pro celou rodinu, která se rozjede již 23.6 od 14.00 na scéně letního kina Špilberk.

Buďte součástí tohoto magického zážitku!

SMS Ticket