Motivace a angažovanost zaměstnanců - Brno

4.4.2024, 18:00 – 23:59

Motivace a angažovanost zaměstnanců: Agilní přístup a firemní kultura jako klíč k transformaci organizace

 

Cena vstupenky: 299 Kč

Femme Palette míří do Brna! Zúčastněte se večera plného nových iniciativ a přístupů v oblasti agilní metodiky a budování firemní kultury. Dozvíte se, co je pro CEO a top manažery z tech odvětví klíčovou složkou motivace a angažovanosti týmu. Tato událost je vhodná pro milovníky/nadšence HR a business leadery, kteří chtějí vytvořit pozitivní a dynamickou týmovou kulturu. Dozvíte se vše o nejlepších přístupech, zkušenostech či metodách jak takovou kulturu vytvořit a udržet. Na veškerá témata budeme nahlížet skrz optiku agilního přístupu. 

Program

Úvodního slova se ujme Jaroslav Procházka (Agile a product mentor) se studií “Jak budují CEOs angažované pracovní prostředí”. V posledních měsících se spolu se Šárkou Haškovou spojili s progresivními šéfy technologických firem z Čech a Moravy, aby prozkoumali témata motivace a angažovanosti zaměstnanců. Diskuze se dotkla primárne způsobu, jak tito lídři vytvářejí angažované pracovní prostředí; jaké mají zkušenosti s benefity, transparentností firemních metrik a formou spoluvlastnictví.

Následovovat bude panelové diskuse, které se zúčastní Eva Vacíková (Mentorka a průvodce rozvoje firem JIC), Eva Jedličková (HR Manager, Slevomat), Ondřej Zikmunda (HR Business Partner, YSoft),  Jaroslav Procházka (Agile and product mentor). Panelou diskuzi bude moderovat Petra Vahalová (Chief Human Resources Officer, TESCAN), při které budou řečníci diskutovat o implementaci zjištění/výsledků průzkumu a sdílet své zkušenosti s budováním firemním kultury, zejména v kontextu agilních principů.

Agenda

  • 18:00 - 18:30 - Registrace a networking
  • 18:30 - 18:35 - Uvítání a představení Femme Palette
  • 18:35 - 19:00 - Motivace a angažovanost zaměstnanců - Výsledky výskumu
  • 19:00 - 19:45 - Panelová diskuse 
  • 19:45 - 20:45 - Networking

Akce je organizována komunitou a mentoringovou platformou Femme Palette za podpory JIC. 

O Femme Palette

SMS Ticket