Vernisáž a výstava obrazů mARTy Arsovske

3.5.2024 – 31.5.2024, 23:59

Vernisáž s malým pohoštěním se uskuteční 3.5.2024 od 16:30 v Galerii Titanium na ulici Nové sady 25 v Brně. Moderuje ji herec Miroslav Šimůnek, na kytaru zahraje pan Antonín Krejčí.

Vernisáž a výstava obrazů mARTy Arsovske

Ústředním tématem tvorby mARTy Arsovske je ženská krása ve všech jejích podobách. „Rozhodně jsem to neplánovala. I mne samotnou vlastně překvapilo, když jsem si poprvé uvědomila, že na mne z většiny mých obrazů hledí ženy,“ říká brněnská rodačka a matka dvou dnes již dospělých synů mARTa Arsovska.

Svoji třetí autorskou výstavu pojmenovala mARTa Arsovska „Němé tváře“. Tematicky představuje mírný odklon od její dosavadní tvorby. „Na každém z vystavovaných obrazů se nachází nějaké zvíře, nějaká němá tvář,“ říká na adresu chystané výstavy mARTa Arsovska. „V tomto případě byla volba tématu naprosto vědomá a cílená, protože zvířata a vůbec přírodu jako takovou velmi miluji,“ doplňuje malířka.

Obrazy mARTy Arsovske jsou nápadité, svěží, pestré, plné pozitivní energie a života. Působí optimisticky a radostně. „V mé tvorbě se odráží moje vlastní nastavení. Život je podle mne veskrze příjemný.“

Výstava 'Němé tváře' bude v Galerii Titanium k vidění od 3.5.- 31.5.2024. Vstup je volný 8- 20h.

Kontakt na autorku:
[email protected]
Tel. 732 571 104
IG: ObrazyMartaArsovska