Oslav první máj (s) Konsentem! v Kasárnách Karlín

1.5.2024, 14:00 – 22:00

Nezisková organizace Konsent pořádá 1. 5. od 14 hodin v pražských Kasárnách Karlín akci s názvem Oslav první máj (s) Konsentem!, která slouží mimo jiné i k tomu, aby se lidé, kteří za neziskovkou stojí, a příznivci Konsentu mohli setkat osobně.

Oslav první máj (s) Konsentem! v Kasárnách Karlín
  • Adresa:
    Prvního pluku, 20/2
    Praha 8 – Karlín, 186 00

V Kasárnách Karlín na vás bude čekat bohatý program, hudba, debaty, stánek s merchem, tombola a snad i pěkný počasí

PROGRAM:

15:00–17:00 – DJ's – Pleasures Collective. Od popu & disco body music po electro body music.
17:00–18:00 – Debata – Moderní láska s Radio Wave: Jak poznat pravou lásku
18:30–20:30 – Tasya
Tasya (she/they) je pražská audiovizuální umělkyně, světelná designérka a DJ. Ve svých setech ráda zkoumá vše podivné a skákavé, mísí žánry a noří se do hloubky studia emocionální škály. Zlomené beaty pro zlomená srdce. Tasya je součástí Lunchmeat Studia a Lunchmeat Festivalu a hudební kurátorkou Queer filmového festivalu Mezipatra.
20:30–21:30 – něco něco
Taneční, elektronickou a místy post-punkovou kapelu něco něco tvoří zpěvačka Alžběta Trusinová a Tomáš Tkáč, který kromě zpěvu obstarává také syntezátory a kytaru. Na koncertech je doprovází energický bubeník Václav Švestka. V písničkách s poetickými českými texty se kapele daří propojit sdílenou zkušenost lidí, kteří hledají své místo ve světě. Hlavní textařka Alžběta Trusinová také často pracuje s tématem ženské zkušenosti a empowermentu. V jejich tvorbě ale pořád zůstává přítomný i prvek hravosti a nadsázky.
https://neconeco.online/
https://www.instagram.com/neconecokapela/