Keltské úterý ve Vagonu - Vintage wine & Chip&Co. - poslední koncert

13.12.2022, 21:00 – 23:00

Keltský rock/pop/soul rozezní váš oblíbený klub Vagon!

Cena vstupenky: 180 Kč

Kapela Vintage Wine

se zformovala z kapely Neon Black. Mísí v sobě rockovou dravost s melodikou a energií irské a skotské muziky kterou sami nazývají Celtic Trash-folk (Něco mezi Celtic Woman a Motorhead). Za čtyři roky své existence již stihli nepřeberně festivalů a akcí. Zahráli si třeba po boku Uriah heep nebo irských Wolfetones. Po singlu Deadmans Reel který proběhl rádiem Beat, vydali v roce 2012 debutové album Drums and Guns, mini EP Selection of Grapes a v roce 2015 druhou studiovku Thrashfolk. Kapela dál pracovala na pódiové prezentaci a nových písničkách a po dalších čtyřech letech spatřila světlo světa třetí studiovka Dryghtyn. Na koncertech kapely Vintage Wine to žije, whisky teče proudem a nejeden člověk z publika následující den vstává s kruhy pod očima.

Chip&Co. 

jsou pražská USA/CZ rock/pop/folk skupina s irskou duší. 
Vycházíme ze stylu vysoce energických, současných hitů ze Severní Ameriky a Evropy..K tomu přidáváme i irské a skotské tradiční melodie, lidové písně, úpravy a vlastní původní písničky.. Ke klasickému rock/folk obsazení skupiny přidáváme flétny, dudy a další nástroje tak, aby jsme vytvořili pestrý mix, který vás roztancuje a potěší. 
Snažíme se vyvolat přátelskou atmosféru pravé irské hospody - ať již na velkém festivalu, v rockovém klubu, malé hospodě nebo soukromé akci.