MHF Český Krumlov 2019 - Michael Jackson Symphony

27.7.2019, 20:30 – 22:30

Symfonická pocta králi popu.

Cena vstupenky: 195 - 1590 Kč

Dasha je zpěvačkou, o které Karel Gott několikrát prohlásil, že takový hlas se rodí jednou za sto let. Absolvovala Státní konzervatoř v Praze a studovala na Berklee College of Music v americkém Bostonu, je držitelkou Ceny Thálie za roli Máří Magdalény, účinkuje v řadě muzikálů jako je například  Iago, Duch, Galileo, Carmen, Jesus Christ Superstar. Věnuje se také svým sólovým projektům a koncertuje se svou doprovodnou kapelou Pajky Pajk Martina Kumžáka, se svým symfonickým projektem Dasha Symphony či Moondance Orchestra. V loňském roce vydala své debutové  CD u společnosti Supraphon s výstižným názvem „ Konečně“, za které obdržela Zlatou desku. Na vlnách Dvojky Českého rozhlasu pravidelně uvádí společně s Janem Smigmatorem pořad Klub Evergreen.


Naďa Wepperová je absolventkou Pražské konzervatoře. Je sólistkou nejen Moondance Orchestra, se kterým vystupuje již od jeho založení, ale také Orchestru Karla Vlacha. Je vyhledávanou studiovou a background vokalistkou. Spolupracuje se skvělými umělci, jako jsou Lucie Bílá, Marie Rottrová, Hana Zagorová, Karel Gott či Petr Malásek. Ona sama říká: „Bůh mě miluje – svou prací si plním své sny, obklopená profesionály, kteří jsou zároveň skvělými lidmi.“

Program

„Thriller“, „You Are Not Alone“, „Remember The Time“, „Blame It On the Boogie“, „Billie Jean“, „Black Or White“, „Man In the Mirror“ ad.

Jedním z crossoverových projektů, jimiž Filharmonie Hradec Králové vychází vstříc širší posluchačské veřejnosti, je „Michael Jackson Symphony“. Vznikl z popudu královéhradeckých filharmoniků a nových aranží se ujal Martin Kumžák, jehož soubor Moondance Orchestra na koncertě doplní královéhradecké těleso. Tento koncert přinese neobyčejně intenzivní emoční zážitek jako poctu králi popu s duší dítěte.