Dyzajn market jaro: POPRVÉ DOVNITŘ

18.3.2017, 10:00 – 19.3.2017, 19:00

První letošní Dyzajn market proběhne na náměstí Václava Havla a v přilehlé provozní budově těsně před prvním jarním dnem a více než 200 účastnících se dyzajnérů věří, že jaro přijde již tento víkend 18. a 19. března.

Výběru dyzajnérů je vždy věnována vysoká pozornost. Svůj podíl na něm má i část týmu organizátorů akce, dle jejichž preferencí vznikla v rámci jarní edice Dyzajn marketu unikátní Limitovka - kolekce výrobků od 40 různých tvůrců, návrhářů a autorů, které si těchto pět lidí vybralo za “své vyvolené”.

Neméně významnou novinkou je také to, že se Dyzajn market jaro bude poprvé konat nejen na náměstí, ale i v přilehlé Provozní budově Národního divadla...

Dyzajn market se bude poprvé konat nejen na náměstí Václava Havla, ale i v přilehlé provozní budově Národního divadla. V této budově bude umístěn úzký výběr designérů, někteří nominovaní na Czech Grand Design. Dále pak pop-up kavárna a workshopy. Součástí akce je doprovodný program na pódiu uprostřed náměstí. Vstup na akci je zdarma.