Ochutnávkový den v Chefshopu

31.1.2015, 11:00 – 12:00

Pokud jste milovníky dobrého jídla a pití, nenechte si ujít  „Ochutnávkový den v Chefshopu“ dne 31. ledna, kde budete moct nejen vyzkoušet speciality, ale také si je rovnou odnést domů se speciální slevou 10%.

Cena vstupenky: 100 Kč

Čekat bude zábava v podobě programu s excelentním kuchařem Janem Hajným, který v průběhu akce ukáže, jak se dělá sushi, naučí účastníky artyčokové rizoto, nebo kari wrap s kuřecím masem.
Těšit se také můžete na foodblogerkou Kateřinou Kuranovou, kterou možná znáte z blogu Smooth Cooking a během vaření se s vámi podělí o své zážitky ze světa blogování. Další zajímavostí bude prezentace firmy Kotányi, disponující sortimentem skvělého koření a vynikajících bylinek z celého světa, které používáme i u nás v Chefparade.

Začátek je 11 hodin ve studiu Chefparade na adrese Husitská 56, Praha 3. Vstupenku v ceně 100 Kč můžete proměnit za vybrané potraviny z nabídky naší prodejny.

Co Vás čeká? 
20 druhů delikates z nabídky italských, francouzských i asijských specialit a  možnost koupě vybraných potravin s 10% slevou.

A dál?
Šéfkuchař Jan Hajný speciálně pro Vás připraví sushi, artyčokové rizoto a kari wrap s kuřecím masem.

A ještě?
Kuchařská show foodblogerky Kateřiny Kuranové z blogu Smooth Cooking, a prezentace Kotányi s nabídkou jejich produktů.

Za kolik?
Zdarma, protože vstupné na akci 100,- Kč se zároveň stává Vaším kreditem při nákupu.