Valentýn v Aqualandu Moravia: Horké bazény s výhledem na Pálavu i soutěž o vstupenky zdarma

14.2.2018

Romantika, hýčkání a rozmazlování ke dni svatého Valentýna neodmyslitelně patří. To vše si mohou nejen zamilovaní užít v Aqualandu Moravia. Připraveny jsou bazény s horkou vodou, které nabízejí jedinečný výhled na okolní krajinu, i střešní vířivka. Péči profesionálů i intimní prostředí sauny si zase užijete v rozsáhlém wellness areálu. Všichni zamilovaní navíc mohou soutěžit o vstupenky do aquaparku zdarma.

Představu o tom, jak ideálně strávit den svatého Valentýna, má každý pár jinou. Někdo upřednostňuje intimní atmosféru ve vířivce, někdo nedá dopustit na masáže, jiné dvojice zase preferují adrenalin a aktivní odpočinek. V Aqualandu Moravia si ale vybere každý. Akční páry se mohou vyřádit na jedné ze 20 vodních atrakcí, dvojice, jež si chtějí spíše odpočinout, zase uvítají nové venkovní bazény s horkou vodou. Teplá termální voda o teplotě 37 °C dopřeje návštěvníkům dokonalé uvolnění a odpočinek. Díky dostatečné teplotě si navíc za každého počasí mohou užívat výhled na okolí, který je v zimě opravdu kouzelný.

Ještě větší dávku relaxu si poté lze užít ve wellness zóně Forum Romanum. Zde je k dispozici celá řada saun a parních lázní, ale i střešní vířivka. Zájemci se mohou objednat také na jednu z nabízených masáží a procedur. V nabídce jsou masáže klasické, relaxační, bylinné i havajské, které lze absolvovat i v páru. Zajímavým zážitkem poté může být masáž s využitím lávových kamenů nebo čokolády. A protože láska prochází žaludkem, připravena je podle něj i místní restaurace. Zamilované dvojice si tak mohou pochutnat na pravé francouzské palačince nebo některé ze specialit místních kuchařů.

Valentýnský pobyt v Aqualandu Moravia navíc může všem zamilovaným přinést dvojnásobnou radost. Připravena je pro ně totiž i speciální soutěž. Pro účast v ní stačí, když návštěvníci zdokumentují svůj pobyt v aquaparku a fotografii spolu s hastagem #aquavalentyn nasdílejí na Instagram. Autor fotografie, která obdrží nejvíce srdíček, poté vyhraje dvě vstupenky do Aqualandu Moravia zcela zdarma.