Mistrovství světa v hokejbalu v Pardubicích

1.6.2017 – 10.6.2017, 23:59

Pardubice budou od 1. do 10. června 2017 hostit mistrovství světa v hokejbalu. V České republice se zatím konaly dva světové šampionáty a pokaždé naši reprezentanti vybojovali zlaté medaile! Přijďte fandit a pomoci vrátit zlato domů!

Cena vstupenky: od 100 Kč

V roce 1998 získali Češi prvenství v Litoměřicích a o jedenáct let později v Plzni. Mistrovství světa bude probíhat ve dvou halách Tipsport areny. Na každého čeká desetidenní hokejbalový maraton. Do Pardubic přijede 28 týmů z celého světa. Celkem se odehraje kolem 90 utkání. Přijeďte podpořit českou reprezentaci. Ambasadorem mistrovství světa je dlouholetý reprezentant a střelec zlatého gólu ve finálovém utkání proti Indii na mistrovství světa v Plzni 2009 Petr Novák.

Pardubice budou v průběhu desetidenního šampionátu žít nejen hokejbalem. Na parkovišti u arény vyroste velká fanzóna s dvěma mobilními hřišti, kde budou denně turnaje pro děti a mládež, turnaje pro školy, řada dětských atrakcí, zábavný program, game zóna a také odpolední a večerní kulturní program. Účast přislíbily i známé osobnosti, především hokejisti, kteří si také často zahrají rekreačně hokejbal – Dušan Salfický, Milan Hnilička, Richard Král, Petr Průcha, Jaroslav Kudrna a další.

Videopozvánka

Na hokejbalové mistrovství světa v Pardubicích od 1. do 10. června si můžete zakoupit permanentku za 600 korun. Denní vstupné stojí 100 korun. Děti do 120 cm mají vstup zdarma. Více informací o šampionátu naleznete na www.pardubice2017.com.