Na Vsetín na besedu o jedinečném ostrově míří populární cestovatel Jiří Kolbaba

2.3.2017

Jiří Kolbaba absolvoval cestu kolem světa a navštívíl řadu zemí, mezi jinými i ostrov Bali. Ostrov, který mu natolik učaroval, že jej nazval svým druhým domovem a právě o něm bude 2. března od 19.00 hodin ve velkém sále Domu kultury Vsetín beseda, určená všem příznivcům a milovníkům cestování, dobrodružství a dálek.

Na rozhraní Tichého a Indického oceánu, uprostřed indonéského souostroví, 800 km jižně od rovníku, leží malebný ostrov Bali. Tři miliony hinduistů prezentují každodenně svoji víru četnými oslavami, průvody a modlitbami. Spolu s Jiřím Kolbabou tak budete moci navštívit chrámy, domácnosti, rybářské vesnice, hory, jezera i okolní ostrovy.

Jiří Kolbaba je populární cestovatel, dobrodruh a fotograf, který navštívil přes 130 zemí na šesti kontinentech planety. Vydává knihy, publikuje v časopisech, má vlastní rozhlasové pořady, své fotografie vystavuje v celém světě. Jeho strhující besedy, diashow či talkshow už vidělo mnoho měst i vesnic v celém Česku. Emotivní formou přibližuje svět a širokou veřejnost inspiruje ke splnění vlastních cestovatelských snů.

Přijďte se spolu s námi vydat na návštěvu Bali, ojedinělého místa plného krásných lidí s bohatým duchovním životem, ostrova, který nemá na této planetě obdoby.

Vstupné: 160 a 210 Kč. Předprodej vstupenek probíhá na pokladně Kina Vatra.