Filmový festival Jeden svět v Praze 2015

2.3.2015 – 11.3.2015, 23:59

Pojďte do kina na festival Jeden svět a praskněte si svou bublinu!

Cena vstupenky: od 70  Kč

Již 17. ročník festivalu dokumentárních filmů o lidských právech chce narušit předsudky, pohodlné nevědomí a fámy šířené českou společností. Hlavním motivem jsou proto naše bubliny, kterých se musíme zbavit.

Vstupné:

Na odpolední filmy, které začínají do 17:00 včetně, stojí 70 Kč, a to i o víkendu. Vstupenka na pozdější večerní projekce přijde na 90 Kč.
Všechna festivalová kina (s výjimkou kina Ponrepo) nabízí online rezervace či předprodej vstupenek; s dotazy se prosím obracejte přímo na daná kina, která předprodeje spravují a kde vám nejlépe poradí (kontakty níže).
Všechny filmy jsou uváděny v původním znění s českými a anglickými titulky s výjimkou projekcí Jeden svět dětem (8–12 let), které uvádíme pouze s českým dabingem.
Dětský koutek, který provozujeme ve spolupráci s Českou televizí, najdete v kině Světozor pod obchodem Terryho ponožky. Bude otevřen ve všední dny od 15:30 do 19:30 hodin, o víkendu od 13:00 od 19:30. O vaše ratolesti se zde vzorně postará personál ze školky Člověka v tísni.
Držitelé karet ZTP a ZTP/P platí s doprovodem pouze za 1 vstupenku, v případě, že dorazí bez doprovodu, mají vstupné 45 Kč. Informace o bezbariérovosti kin najdete také níže.
Jeden svět uvede také projekce pro seniory v kinech Světozor a Lucerna, na které mají senioři snížené vstupné 45 Kč.

Festivalová kina:

Atlas, Bio Konvikt - Ponrepo, Evald, Francouzský institut, Lucerna, Městská knihovna (velký sál), Světozor, Cross - kino Neustadt

Program:

Program kin a více informací naleznete na jedensvet.cz