Prague open air 2024: Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - Ledárny Braník

14.6.2024, 19:30 – 21:30

Ty nejlepší, nejzajímavější, nejzásadnější nebo třeba aktuálně nejpopulárnější hity ve swingovém kabátě. Tak by se dal jednoduše popsat projekt Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox.

Cena vstupenky: 990-1090 Kč
Prague open air 2024: Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - Ledárny Braník
  • Adresa:
    Ledařská,
    Praha 4 - Braník, 147 00
Netradiční předělávky slavných hitů mají své fanoušky po celém světě a i u nás Postmodern Jukebox vyprodává sály a kluby. Teď nastává jedinečná příležitost užít si tento mix popu, jazzu a swingu pod širým nebem. 14. června 2024 totiž vystoupí v rámci Prague Open Air v Ledárnách Braník!
Postmodern Jukebox (PMJ) svými originálními vystoupeními baví publika už deset let a za tu dobu odehráli téměř tisíc koncertů. Ten tisící je čeká právě v roce 2024 a dojde k němu během speciálního světového turné ke zmiňovaným deseti letům. PMJ tak spojí dva zásadní milníky dohromady a slibují show, jaká tu ještě nebyla!
Návštěvníky koncertu čeká inspirující a oslnivý výlet do PMJ vesmíru, ve kterém se moderní chytlavé melodie, které nemůžete dostat z hlavy, a ikonické popové hity současnosti přetváří v jazzové a swingové pecky, které roztančí každého posluchače.
“Na konci roku 2023 budou mít PMJ na kontě 937 vystoupení, ve 44 zemích, napříč pěti různými kontinenty,” vyjmenovává Scott Bradlee úspěchy projektu, který před téměř deseti lety stvořil a jehož popularita letěla strmě vzhůru. “Taková dlouhá životnost v odvětví, které je notoricky známé svojí nestálostí, pro nás byla a je naprosto nečekaná. Neexistuje žádný tajný recept na úspěch, kromě posedlosti klasickým zvukem a odhodlání předvádět fenomenální talent. Moc si vážíme podpory fanoušků, přijímáme ji pokorně a necháváme se jí inspirovat, snažíme se posouvat svoji práci dál a dál. Je to vlastně dokonalé manželství a těch společných 10 let musíme na turné oslavit,” dodává.