Pobytový rybářský tábor u Božejovského horního rybníka

16.7.2023, 15:00 – 23.7.2023, 16:00

„Svěřte nám děti, vrátíme vám rybáře.“ To je motto vedoucích oblíbeného rybářského tábora, který letos bude poprvé organizovaný jako pobytový. Tábor se koná od 16. do 23. července a je určený pro děti od 8 do 15 let, pro začínající i zkušené rybáře a rybářky a pro všechny, co mají rádi přírodu.

Cena vstupenky: 7900 Kč

Zázemí táborníkům poskytne Božejovský horní rybník nedaleko Pelhřimova se skvělou obsádkou trofejních ryb, jako jsou kapři, amuři, štiky, líni i sumci. Soukromý rybářský revír nabízí rybaření formou chyť a pusť.

Program zaměřený na techniky lovu, přípravu rybolovného místa, krmení a další dovednosti zajišťují zkušení rybáři. Cena za pobyt včetně 5 jídel denně, pitného režimu, povolenky k lovu i krmení pro ryby je 7 900 Kč. Děti musí mít vlastní rybářský prut a spací pytel.

Tábor pořádá nezisková organizace Dělej, co tě baví. Přihlášky a další informace: https://www.delejcotebavi.com/akce/2023-07-16-rybarsky-tabor

Datum konání: 16.07.2023 - 23.07.2023
Začátek akce: 15:00
Konec akce: 16:00
Adresa: Božejovský horní rybník (7 km od Pelhřimova)
Maximální počet dětí: 20
Cena: 7 900 Kč zahrnuje:

7denní povolenka k lovu, ubytování v dřevěných chatkách a ve stanech, sociální zařízení – sprcha a WC, stravování 5x denně, teplý oběd i večeře, pitný režim, nepřetržitý dozor zkušených rybářů Jardou a Patrikem a dalšími instruktory.

Vlastní prut a spací pytel podmínkou. Vlastní doprava, možnost propojení s ostatními rodiči.

Vedoucí:

Patrik Vojtíšek je povoláním herec a vášnivý rybář s 40letou praxí. Ovládá téměř všechny techniky rybolovu jak na řekách, tak na stojatých vodách, které vyhledává po celý rok. Specializuje se na feeder a kaprařinu, avšak v pozadí nezůstává ani přívlač či lov dravých ryb různými technikami. O rybaření mluvil např. v Rádiu Junior Českého rozhlasu či na přednášce pro základní školu. Kromě lovu umí rybu i skvěle připravit na talíř a role rybáře je mu souzena i v dětském divadelním představení.

Jarda Kula je milovník přírody a rybářského sportu, což ho v mládí dovedlo až ke studiu na přírodovědné fakultě. Vědu si ponechal už jen jako koníček, proto rád k zážitkům z rybaření přidává i povídání o okolní havěti. V rybaření si poradí s jemným chytáním na spláveček až po chytání štik na mušku, takže ho nezaskočí snad žádný z dětských dotazů.