Vánoční koncert + jam session - Čítárna Unijazz

14.12.2022, 19:00 – 22:00

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří Princeznu v hitparádě Česká dvanáctka podpořili a právě pro ně chystáme 14.12.2022 děkovný koncert v nové čítárně Unijazzu v Praze

Těšit se můžete nejen na oblíbené hity z aktuálního repertoáru (dejte nám vědět vaše přání!), ale taky na ochutnávku pár nových písní...
Po koncertě bude jam session typu "bluegrass" (střídáme instrumentálky a zpívané písničky, všichni hráči střídají doprovod a sóla) ale ne moc striktní - hrajete-li irskou/celtic, blues, pop, country, folk, jste vítání. Nástroje sebou!
Moc rádi bychom si po koncertě společně s vámi zahráli PRINCEZNU!
 

Trojice hudebníků Loes & The Acoustic Engineers přináší na pódium originální repertoár i působivou sbírku akustických nástrojů. Tato česko-nizozemská kapela je vítězem Porty 2021 a Interporty 2022, frontmanka Loes navíc na podzim 2022 získala druhé místo na Sofia Singer Songwriter Festu v Bulharsku. 
​Silný bod téhle kapely je žánrová pestrost - svou tvorbu označují jako "indie komorní folkový pop" nebo také “Europicana” (americana s evropským nádechem), kde se mísí vyprávěcí texty (v angličtině i češtině) s bluegrassovou virtuozitou a popovými melodiemi a je tak skvělou volbou pro současnou generaci “dospělých duší”. 
​Kapela hraje nejen písně z Loesina nejnovějšího sólového alba, ale taky skladby psané houslistou Honzou Bartoškem nebo multiinstrumentalistou Michalem Rudolfem Cádrou i společnou novou tvorbu. Aktuálně slaví kapela se singlem “Princezna” získání ceny Zlatá Česká Dvanáctka v hitparádě Česká dvanáctka na Českém rozhlasu Dvojka, kde s hitem dále soutěží o cenu Platinovou.


Husitská 22, 130 00 Praha 3 Žižkov
Otevřeno Po - So 14:00 - 22:00 (i déle)