Victor Ruiz [BRA] míří do Roxy!

2.4.2022, 22:00 – 23:59

Máme výbornou zprávu pro příznivce kvalitního techna, do pražského klubu Roxy přijede brazilský producent a DJ Victor Ruiz. Na taneční scéně se pohybuje bezmála deset let, nicméně jeho hudební kořeny sahají mnohem dál.

Jeho tvorbu ovlivnila hlavně tvrdá kytarová muzika a on sám hrál dlouhou dobu na baskytaru v několika kapelách. Tato hudební historie výrazně ovlivňuje jeho postoj k muzice a tím pádem i jeho selekci tracků a postupy při tvorbě vlastní produkce. Těšit se tedy můžete na vytříbený a technicky perfektně zvládnutý set, který vás nenechá stát na místě. 

Přijďte si k nám užít vysoce kvalitní mejdan, na kterém uslyšíte Victorovu vlastní tvorbu i jeho vyhlášené remixy a bootlegy skladeb předních tvůrců elektronické taneční hudby. Mezi producenty, kterým Victor Ruiz vytvořil remix patří například MOBY, Stephan Bodzin nebo Dubfire a určitě zazní i upravené verze aktuálních hitů. Předprodej běží na goout.cz. Dle jeho vlastních slov je muzika něco, co musíte zažít a také je to způsob jak se dotknout našich niterních pocitů. To dělá z hudby velmi intenzivní druh umění. Přijďte se o tom přesvědčit na vlastní kůži, Těšíme se na vás!