2.ročník konopného veletrhu Konopex Ostrava

21.4.2017, 12:00 – 23.4.2017, 16:00

KONOPEX OSTRAVA 2017 vyroste v unikátních prostorách pod vysokými pecemi oblasti Dolních Vítkovic od pátku 21. do neděle 23.dubna 2017.

Cena vstupenky: 150/300 Kč

Opět otevíráme lidem dveře do světa konopí, srdečně zveme na jedinečnou kulturní, vzdělávací a prodejní víkendovou akci. I letos je hlavním cílem veletrhu informovat širokou veřejnost o všestranné rostlině konopí, o její historii, o současném využívání i o možnostech, které nabízí pro budoucnost. Nabitý třídenní program zahrnuje nejen veletrh, ale také přednášky, workshopy, konopnou burzu i zábavu.

Exkluzivní prostory Dolních Vítkovic nabízí řadu unikátních objektů industriální architektury. Hlavní expozice veletrhu Konopex bude umístěna do multifunkční haly GONG. Tuzemští i zahraniční vystavovatelé představí ve třech dnech své nejnovější produkty a služby, nabídnou své praktické zkušenosti s různými produkty i způsoby využití konopí. Prodejní a výstavní expozice budou věnované pěstování a zpracování konopí (hlíny a substráty, semena, hnojiva, hydroponie, aeroponie, zahradní technika, pomůcky) i finálním konopným produktům a doplňkovému zboží. Najdete zde prostě vše, co si budete přát vědět a potřebovat koupit pro nadcházející pěstební sezónu. Ochutnáte konopné produkty jako je olej, sýr, pečivo, sušenky, zmrzlina, semínka, těstoviny a lahodné konopné pivo či čaj. Můžete načerpat i praktické zkušenosti na workshopech míchání konobetonu, sázení a řízkování bylin či výroby vlastní masti. Připraveny jsou také soutěže o hodnotné ceny a další doprovodný program.

Další informace:
http://konopex.cz/

Facebook:
https://www.facebook.com/Konopex/?fref=ts