Za bílou zimou a perfektním lyžováním do Alp s NOVASOL

23. říjen 2016, 21:29
Za bílou zimou a perfektním lyžováním do Alp s NOVASOL

Ke skutečné lyžařské špičce a zároveň nejdostupnějším destinacím, v nichž si navýsost luxusně zalyžujete v magickém prostředí evropských velehor, bezpochyby patří ledovce Alp. Užijte si i vy alpská panoramata jako z obrázku, čistý vzduch v nádherné přírodě, stabilní sněhové podmínky a dokonalý servis zásluhou našich rekreačních domů.

Rakousko vás mezi mocnými alpskými velikány uhrane sjezdovkami jako dálnice, s délkou i přes pět kilometrů a sněhem od podzimu do jara. Na osmičce rakouských ledovců lyžařská sezóna začíná většinou již v září, a pozor – nekonají se zde žádné fronty! Nenechte se ošidit o nejhezčí zážitky během zimy 2016-2017!

Horské chaty v Salcbursku a Štýrsku

Ledovcem nejbližším našemu území je už takřka legendární Dachstein, pyšnící se unikátní vyhlídkovou restaurací na svém nejvyšším bodě Hunerkogel. Ještě výše, přes tři kilometry nad mořem, se dostanete na Kitzsteinhornu. V provozu tam jsou dvě desítky nejmodernějších vleků a také kabinová lanovka s největším nosným sloupem na světě.

Vyberte si z pestré nabídky komfortních apartmánů mezi městy Linec, Salcburk a Klagenfurt. Zimu v Alpách si zamilujete!

Horské chalupy v Tyrolsku a Korutanech

Opravdovým lyžařským rájem je západní Rakousko. Aby ne, když tam najdete věhlasná zimní střediska jako Sölden, Pitztal nebo Hintertux. Moderní Mölltal láká návštěvníky svým tréninkovým centrem pro začátečníky a k úplně nejrozsáhlejším ski centrům patří Stubai kousek od Innsbrucku.

V dobré dostupnosti všech sjezdovek najdete výtečně vybavené rekreační objekty NOVASOL. Neváhejte a rezervujte si ten svůj, ať vám naše výhodná nabídka neroztaje před očima!

NOVASOL - Česká republika