Veletrh dekorací, doplňků a dárků FOR DECOR & HOME

5.9.2019 – 7.9.2019, 23:59

Chcete si vyzdobit svůj domov? Přijďte si pro inspiraci na veletrh FOR DECOR & HOME

Mezinárodní kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME rozzáří letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA hned po prázdninách. Přijďte si sem ve dnech 5. až 7. září 2019 pro oborové trendy, novinky i vánoční inspiraci. 

Osmý ročník kontraktačního veletrhu FOR DECOR & HOME bude letos plný premiér. Jediná specializovaná akce v daném oboru v České republice nabídne především předvánoční kontrakty pro obchodníky a inspiraci pro odborníky. Velice reprezentativní expozice připravují vystavovatelé z řad výrobců, velkoobchodů, exkluzivních dovozců i rodinných manufaktur.

Na veletrhu se profesionálové z oboru i návštěvníci z řad široké veřejnosti seznámí s trendy v oblasti dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. A také si v rámci doprovodného programu mohou prohlédnout unikátní přehlídku VÁNOČNÍ TRENDY, nově umístěnou ve Vstupní hale II.

Od vánočních ozdob ke stolování

Bohatý doprovodný program je tradicí, kterou veletrh FOR DECOR & HOME zachová i pro podzimní osmý ročník. Jedním z premiérových lákadel bude ve čtvrtek 5. září v pravé poledne v Přednáškovém sále 1 Vstupní haly I přednáška designérky Ivy Bastlové s názvem Jak se navrhují skleněné vánoční ozdoby. Populární odbornice v rámci své show nastíní tajemství ruční výroby skleněných vánočních ozdob.

Ukázky zdobení slavnostní tabule i floristická show                                     

Dalším z atraktivních bodů programu budou například ukázky zdobení slavnostního stolu a floristická show od společnosti NASTROM. Výstava bude propojena s ukázkovým programem, kdy se každý den veletrhu uskuteční vždy ve 14 hodin v Hale 2 show profesionálních floristů. Návštěvníkům předvedou, jak si naaranžovat květinu na stůl, věnec, interiérovou kytici na různé příležitosti. 

Více informací o veletrhu i zajímavosti, které v září představí vystavovatelé v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, najdete na webu: www.fordecor.cz 

Slevu na vstupenku naleznete zde: www.fordecor.cz/sleva/

Otevírací doba

5.9. 10.00–19.00
6–7. 9. 10.00–18.00

Těšíme se na vás!