Výletní restaurace Diana - Kdo nebyl na Dianě, jako by nebyl

25.7.2018 – 31.12.2019, 23:59

Jedná se o historickou restauraci postavenou roku 1914. Nachází se na vrcholu Výšiny přátelství. Hned vedle se nachází rozhledna, která návštěvníkům krásný pohled na Karlovy Vary a široké okolí. 

Restaurace disponuje vnitřními nekuřáckými prostory, kouření je povoleno pouze ve venkovním letním posezení. Svůj pokrm si návštěvníci mohou vychutnat v hlavním sálu s krbem, na lesní terase, ale také v zimní zahradě. Zákazníkům jsou nabízeny české speciality i mezinárodní kuchyně v krásném klidném prostředí lázeňského lesa. Hlavními specialitami jsou zvěřinové hody pro 4 osoby podávány na stříbře. K dispozici je zdarma i internetové připojení. Otevírací doba se odvíjí dle sezóny. V blízkosti areálu restaurace jsou k dispozici i další aktivity jako mini ZOO či motýlí dům. Časté je i pořádání svatebních obřadů. 

Nejpohodlněji se k restauraci návštěvníci dostanou přímo z karlovarské kolonády lanovou dráhou, kde je možnost navštívit slavnou rozhlednu Dianu. Lze však využít i pěší lesní cestu, dopravu vlastním kolem či omezeně autem.

Více na: www.dianakv.cz