Hotel Hradec Špindlerův Mlýn, to je perfektní ubytování u lanovky Hromovka

24. květen 2024, 10:32
Hotel Hradec Špindlerův Mlýn, to je perfektní ubytování u lanovky Hromovka

Hotel Hradec najdete ve Špindlerově Mlýně nedaleko lanovky Hromovka. Ač by se mohlo zdát, že toto ubytování je vhodné především pro zimní pobyty, tak věřte, že své perfektní služby poskytuje celoročně. Takže pokud se sem vydáte kdykoliv během celého roku, můžete si užít příjemné ubytování, skvělou gastronomii, ale i masáže v Aquapark Špindlerův Mlýn a samozřejmě využít půjčovnu sportovního vybavení.

 

Tradiční ubytování v moderním designu

Hotel Hradec vás přivítá svým vzezřením typické krkonošské architektury. Protože jeho historie je více jak 50 let dlouhá, perfektně ladí s okolní zástavbou. Uvnitř se jedná o moderní hotel, který je přesto velmi útulný. Najdete tu dvou, tří, čtyř i pětilůžkové, prakticky vybavené pokoje. V nabídce jsou také dva apartmány se dvěma ložnicemi. Samozřejmostí je bezplatné připojení k Wi-Fi a HDMI TV se satelitními programy.

Gastro zážitky přímo v hotelu

To, že hotely mají restaurace není nic mimořádného, ale tato hotelová restaurace mimořádná je. Místní kuchyně vaří, jak se říká, hezky česky a máte tu možnost pochutnat si na krkonošských specialitách i na mezinárodní kuchyni. Kdo má rád polévky jistě si nenechá ujít místní kulajdu. Milovníci masitých pokrmů určitě ocení Krakonošovu roštěnou podávanou s omáčkou z restované cibule a žampionů nebo výbornou svíčkovou. Mlsné jazýčky potěší i nabídka domácí dezertů, které se přímo rozpadají na jazyku.  Těšte se na čerstvě upečený jablečný závin nebo na kynutý borůvkový knedlík s tvarohem, přelitý máslem, sypaný tvarohem, s domácí šlehačkou. . . A protože k dobrému jídlu patří i dobré pití, čepují tu české pivo a míchají domácí limonády.

 Za relaxem a zábavou netřeba daleko

Jste-li vyznavači finské sauny, nebo byste ji alespoň rádi vyzkoušeli, není nic snazšího než navštívit místní wellness. To obsahuje také solnou jeskyni, kterou si můžete užít ve dvou, ale i vířivku, kam se naopak vejdete pohodlně s celou rodinou či přáteli. Takže jakékoliv vrtochy Krakonoše a nepříznivé počasí lze využít ke sladkému nicnedělání a odpočinku.

Výlety v okolí Hotelu Hradec

Špindlerův Mlýn je všeobecně vnímám jako zimní lyžařské středisko, ale pravdou je, že jde o unikátní místo, které je pro dovolenou vhodné po celý rok. V zimě se tu dá skvěle lyžovat, ale i jako vášnivý houbař nebo cyklista či turista tu najdete nespočet míst a výletů k navštívení a co je skvělé — jedna dovolená nestačí. Je toho tady tolik, že není ani možné vyjmenovat všechny tipy na výlety a turistické cíle. Zabaví se tu děti, rodiče, dvojice, party kamarádů i firemní kolektivy. Možností je zkrátka mnoho. Jen namátkou vybíráme: lezecká stěna, Aquapark Špindlerův Mlýn, jízda na čtyřkolkách, bowling, Museum of Bricks, turistické a cyklotrasy, razítková hra pro děti “Pohádkové Krkonoše”, adrenalinový park, Bobová dráha a Monkey park, . . .  zkrátka tady se nudit nebudete!

Hotel Hradec Špindlerův Mlýn

adresa: Vrchlabská 41, 543 51 Špindlerův Mlýn
telefon: +420 737 348 754
e-mail: [email protected]

hradechotel.cz