Přijďte si užít rodinné odpoledne s KUBÍKEM na L’Etape Czech Republic

10. červen 2024, 6:37

Fandíte cyklistice? Pokud je vaše odpověď ano, tak si určitě udělejte čas v sobotu 15. června. V České republice se totiž pojede slavný závod L’Etape Czech Republic by Tour de France, což je největší cyklistický silniční amatérský závod u nás.

001 KUBIK-cyklo-letape-1024x768

Přijďte zažít atmosféru tohoto věhlasného závodu, který se pojede v Praze a ve Středočeském kraji. Do cyklistického peletonu se zapojí více než tři tisícovky závodníků. Po celé trase, jejíž start je na pražském Strahově, bude několik míst vyznačených pro fanoušky.

Přímo na Strahově nevynechejte návštěvu L'ETAPE VESNIČKY, kde bude bohatý kulturní program pro celou rodinu. Těšit se můžete na sportovní aktivity pro děti či autogramiády slavných účastníků. Kromě toho ve Family zóně najdete i KUBÍK – BIKE PARK, kde si malí závodníci budou moci půjčit kolo, s CYKLOKUBÍKEM zde budou probíhat závody dětí všech věkových kategorií, ale bude se třeba malovat i na obličej, tancovat, nebudou chybět balónky a další zábava pro malé i velké. Více informací o L’Etape Czech Republic hledejte na https://www.letapeczech.cz/.

002KUBIK-cyklo-letape-1024x768

CYKLOKUBÍK podporuje společné rodinné aktivity a zdraví dětí, proto nesmí na takové akci chybět. Rodiny, které rády tráví svůj čas společnou jízdou na kole, si mohou stáhnout novou aplikaci CYKLOKUBÍK. Jsou v ní k nalezení tipy na bezpečné cyklostezky s minimálními přejezdy po silnicích vhodné pro rodinné cyklovýlety. Všechny trasy jsou ověřené – vyzkoušené samotným Kubíkem, nafocené, je ohodnocená jejich obtížnost, a navíc obsahují i tipy na různé body zájmu (turistické atrakce, dětská hřiště atp.), které jsou po cestě. Vybrat tu správnou trasu je možné hned z několika kritérií – délky, povrchu nebo náročnosti. Podrobné představení aplikace CYKLOKUBÍK naleznete na www.cyklokubik.cz nebo si ji stáhněte do svého mobilu pomocí QR kódu, který naleznete na lahvích Kubík Waterrr popř si aplikaci CYKLOKUBÍK stáhněte z APP Store či Google Play.

 https://youtu.be/PGiYJleX5N0?feature=shared