Zážitek na střelnici jako vánoční dárek je trefa do černého

12. prosinec 2021, 22:29
Zážitek na střelnici jako vánoční dárek je trefa do černého

Ještě nevíte, čím potěšit svůj mužský protějšek nebo přátele? Zážitek na střelnici je osvědčený vánoční dárek a v neposlední řadě parádní zábava pro chlapy každého věku i pro celou rodinu. Okamžiky plné adrenalinu, na které budou všichni dlouho s potěšením vzpomínat. Na realizaci pro vás nic moc složitého, dárkový poukaz na střelnici přijde emailem nebo poštou.

Odpoledne na venkovní nebo vnitřní střelnici v Praze jistě potěší nejen opravdové muže, ale i mnohé dámy. Je to prostě adrenalin do morku kosti. Vzhledem k tomu, že vstup na ni je povolen i dětem od 10 let, můžete s dárkovým poukazem vyslat tatínka i s caparty, přijít jako diváci může klidně celá rodina.

Pro zážitkovou střelbu slouží největší civilní střelecký areál u nás. Nachází se necelou třičtvrtěhodinku od Prahy a jeho plocha zabírá úctyhodných 70 tisíc metrů čtverečních, tedy více než dvě Václavská náměstí. Pohodlně se sem vejdou celkem 4 střeliště až 500 m dlouhá.

Ranger-group-02

Na střelecký zážitek nepotřebujete zbrojní průkaz

A co se ze zážitkové střelby pod stromečkem vyklube ve skutečnosti? Průvodci na střelnici vám budou profesionální instruktoři z armádních a policejních složek. Zajistí kompletní zaškolení i pro začátečníky bez zbrojního průkazu, pomohou s nasazením chráničů zraku, sluchu a ochranných vest, asistují při vlastních střelbách. Na závěr vyhlásí vítěze střelecké soutěže a předají certifikát absolvování kurzu.

Střelecký arzenál, který si lze vyzkoušet, je skutečně pestrý. Zahrnuje 25 legendárních zbraní, mezi nimiž samozřejmě hrají prim vojenské zbraně. Nechybí kultovní kalašnikov AK 47, pistole Glock, odstřelovací puška Dragunov, ale ani klasický revolver Smith & Wesson nebo americká policejní brokovnice.

Nejvýhodnější variantu zážitkové střelby jako vánočního dárku představují střelecké balíčky. Vybírat lze z pěti možností a například varianta „Ranger“ obsahuje moderní útočnou pušku AR-15 (M-16) a další střelné zbraně. Časová náročnost činí zhruba 2 až 4 hodiny, v nichž se nezapomíná ani na malé občerstvení. Pokud byste chtěli vidět celou nabídku, najdete ji u provozovatele střelnice Shooting RANGE Prague.