Aquapalace Praha: Krásky z Mamma Mii! se svlékly do plavek

29. říjen 2014, 13:19
Aquapalace Praha: Krásky z Mamma Mii! se svlékly do plavek

V posledních dnech sice udeřily první mrazíky, hvězdy z připravovaného muzikálu Mamma Mia!, který bude mít premiéru 12. prosince, si to ale nepřipouští. Zpěvačky Sabina Křováková a Karolína Klézlová totiž se svými kolegy Míšou Noskovou, Michaelem Foretem a Bořkem Slezáčkem vyrazily do Aquapalace Praha, kde se předvedly v plavečkách.

 Pětice šťastlivců z dlouho očekávaného muzikálu Mamma Mia! vyrazila do pražského aquaparku představit několik písniček z výše jmenovaného představení. A i když se venkovní teplotu udržují jenom lehce nad nulou, Křováková a Klézková neodolaly a svlékly se do plavek. Po půlhodinovém vystoupení a úspěšné autogramiádě se tak mohly vyřádit na tobogánech. Smůlu měla Nosková, která z vyhřátého bazénu pospíchala do divadla Hybernia na představení Sněhová královna. „Nevím, jak to dopadne a snad to neodstůňu. Ze zdejší pláže se totiž musím rychle přemístit do ledového království, tedy do Divadla Hybernia, kde hraji ve Sněhové královně, takže mě zřejmě nemine klimatický šok,“ svěřila se Nosková, která dorazila spolu s kolegy z chystaného muzikálu Mamma Mia!, Sabinou Křovákovou, Bořkem Slezáčkem, Karolínou Klézlovou a Michalem Foretem, do Aquapalace Praha, aby přítomným „čvachtajícím“ se návštěvníkům zazpívali něco z očekávaného díla. A z jejich slov bylo jasné, že jí bylo lité, že v aquaparku nemůže zůstat se svými kolegy i po krátkém vystoupení.

„Ani si nemůžu zaplavat nebo se vysaunovat, abych si neponičila účes a nebyla v odpoledním a podvečerním představení Sněhovky splihlá. Ale nevadí, vody jsem si užila dost o dovolené a tady děláme ochutnávku z Mamma Mii!, která bude mít premiéru 12. prosince v Kongresovém centru, a o to jde především,“ dodala Míša a spolu se svými parťáky se pustila do prozpěvování největších pecek kupiny ABBA, ovšem v české verzi.

I když premiéra bude až 12. prosince, herci už nyní tvrdě dřou. Své o tom ví i Michael Foret. „Zkoušíme už tři týdny osm hodin denně kromě neděle. Je to docela honička. Já navíc píšu diplomku, takže vstávám v pět ráno a domů se dostanu až v šest večer. Ale vůbec nelituji. Mamma Mia! je a určitě i pro diváky bude, skvělým představením plným známých hitů,“ prozradil Michal Foret. Po „pěvecké předváděčce“ využili atrakcí aquaparku Klézlová s Křovákovou a hlavně Bořek Slezáček. Ten přišel i se svým pětiletým synem. „Když jsme tu, tak si zaplaveme, omrkneme pirátskou loď a vyzkoušíme i jízdu na tobogánech. Do premiéry muzikálu se sem totiž nemáme šanci dostat, tak proč váhat,“ uvedl Slezáček.

Nejenom muzikálové hvězdy ovšem rády navštěvují Aquapalace Praha. Od června rozšířil vodní svět svůj areál o dva nové tobogány, z nichž jeden se může pyšnit se svými 250 metry titulem - „Nejdelší tobogán ve střední Evropě“, a druhý CrazyTube je zase výjimečnou optickou podívanou během jízdy. Společně s novou laserovou show, dalšími tobogány, skluzavkami a atrakcemi, a celou řadou zábavným akcí, vás nuda v Aquapalace na podzim určitě nečeká!