Hvězdný producent a DJ Purple Disco Machine přijíždí do Prahy

26.10.2024, 21:00 – 23:00

Je držitelem Grammy, bookují ho největší světové festivaly od Coachelly přes Primaveru po Lollapaloozu. A teď přijede do Prahy. Německý producent Tino Piontek neboli Purple Disco Machine vrací osmdesátkové disco na výsluní a být u toho je neuvěřitelná zábava.

Cena vstupenky: 795 Kč
Hvězdný producent a DJ Purple Disco Machine přijíždí do Prahy
  • Adresa:
    Bubenské nábřeží 306/13
    Praha 7 170 04

Když hrál loni na Colours of Ostrava, psal Musicserver o jednom z nejlepších DJ setů posledních let. Do Prahy teď přijede se svým live setem a taky renomé strhujícího performera, jehož shows jsou neuvěřitelně dynamické a hlavně barevné – a to se týká i vymazleného vizuálu. 

Jeho jméno je přiznanou poctou Princovi a Glorii Estefan, dědictví osmdesátých let je v hudbě Purple Disco Machine cítit, i díky němu je tančit na disco pořád fresh – receptem bylo oživit osmdesátky žánry jako house, italo anebo deep-funk. Přestože dnes hraje na stagích největších festivalů pro desetitisíce lidí, nezapomíná ani na své kořeny a doby, kdy hrával až pětihodinové sety. Dnes mluví o tom, že miluje upocené kluby i open air pódia.

Stojí za remixy jmen jako Dua Lipa, Foals, Elton John & Britney Spears, Fatboy Slim, Lady Gaga & Ariana Grande, aktuálně spolupracoval s Lizzo a remixoval na Oscara nominovaný song I'm Just Ken z filmového blockbusteru Barbie. „Hlavní je zůstat sám sebou,“ říká Tino a jeho globální úspěch je důkazem, že to může i po několika dekádách hraní dokonale platit.