AC/DC Bon Scott Memorial Band - Koncert k 20.výročí založení kapely

24.3.2023, 20:00 – 22:00

Olomoucká skupina AC/DC revival - Bon Scott memorial band vznikla v roce 2001. Nejedná se však o další zpackaný plagiát, kterých je u nás v poslední době už víc než dost.

Cena vstupenky: 200 Kč

Již z názvu je zřejmé, že hlavním záměrem olomouckých muzikantů bylo realizovat projekt, který by všem nadšencům, fanouškům a obdivovatelům starých AC/DC připoměl a znovu oživil tak výraznou a nezapomenutelnou osobnost zpěváka skupiny AC/DC – Bona Scotta.

Aby vše fungovalo, tak jak má, bylo nutné skvěle zvládnout dva hlavní pilíře kapely, na kterých stojí celá její hudební show – zpěváka a sólového kytaristu. Neuvěřitelně věrohodný hlas zpěváka Mirka Matušů, dokonale zahrané sólové party zkušeného kytaristy Pavla Andree, obojí pak umocněné skvěle pracující rytmickou sekcí v čele s kytaristou Michalem Ručilem, baskytaristou Milošem Lounem a bubeníkem Liborem Spurným – to vše řadí skupinu AC/DC revival – Bon Scott memorial band mezi přední a nejvyhledávanější revivalové projekty u nás.
Skupina již několik let vystupuje v rockových klubech v celé ČR, motorkářských srazech a letních festivalech. Její koncertní vystoupení trvá déle než 2 hodiny a hity Highway To Hell, T.N.T, Whole Lotta Rrosie, Touch To Much, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Let There Be Rock, Jack, Shot Down In Flames, Sin City a další vás v podání zpěváka kapely téměř dokonale přenesou do 70.– tých let minulého století.