Zahradnictví Jandl přináší květinovou krásu do vašich zahrad a domovů

6. květen 2024, 14:16
Zahradnictví Jandl přináší květinovou krásu do vašich zahrad a domovů

Zahradnictví Jandl je česká zahradnická firma sídlící v Dobrém Poli u Kouřimi ve Středočeském kraji. V Zahradnictví Jandl se věnují především pěstování hrnkových květin, ale najdete tu také široký sortiment balkónových a záhonových květin, koření, aromatických bylinek a sadbu plodové, košťálové i listové zeleniny. Zboží je tuzemského původu, jedná se výhradně o rostliny vypěstované ve skleníkách v areálu v Dobrém Poli u Kouřimi. Výchozím pěstebním materiálem jsou semena cibulky a květinová sadba pocházející od předních tuzemských šlechtitelů a pěstitelů a rovněž z Holandska a Německa.

V Zahradnictví Jandl prodávají tradiční druhy balkónových rostlin, letniček a trvalek, ale nevyhýbají se ani novinkám a nabízí jak nové druhy rostlin, tak doplňují a rozšiřují barevnou škálu osvědčených stálic mezi květinami. Zabývají se také prodejem ovocných stromků — jabloně, třešně, višně, meruňky, broskve apod. V nabídce je i drobného ovoce — rybíz, angrešt, ostružiny, borůvky, maliny. Zkrátka rozmanitý sortiment produktů.

Hlavním cílem Zahradnictví Jandl je dodávat na trh kvalitní zboží a neustále zvyšovat úroveň služeb zákazníkům. Velký zájem je také o  oslovení co nejširší odborné i laické veřejnosti a navázat spolupráci jak s velkoobchodními odběrateli, tak především koncovými zákazníky.

Realizace a údržba zahrad

Zahradnictví Jandl v roce 2010 rozšířili pole působnosti o realizace a údržby zahrad a veřejné zeleně. Nabízí kompletní služby od návrhu k realizaci zahrad a údržby jak v soukromém, tak i veřejném sektoru. V současné době se starají o zhruba 20 soukromých zahrad systémem "na klíč". To znamená, že se o zahradu starají od jara do zimy. Pro majitele již založených zahrad poskytují služby jako je stříhání živých plotů, stříhání a vertikutace trávníků, výsadba a stříhání ovocných i okrasných stromků a keřů, chemické ošetření a hnojení veškeré zeleně na zahradě, zazimování zahrady, jarní i celoroční údržbu. Tímto systémem se starají také o několik firemních objektů. I v oblasti realizace nových zahrad mají letité zkušenosti. Nabídnou vám kompletní služby od návrhu zahrady v 3D programu, až po úplnou realizaci včetně terénních úprav.

Sázení truhlíků

V Zahradnictví Jandl poskytují i oblíbenou službu jako je sázení truhlíků balkónovými květinami z vlastní produkce a jejich zakořenění a možnost růstu v předjaří ve skleníku zahradnictví. Domů si již zákazník odváží narostlý kvetoucí truhlík. Ve skleníkovém areálu Dobré Pole u Kouřimi je k dispozici zhruba 3 000 m2 skladovacích a výrobních hal, které jsou nabízeny k případnému pronájmu.

Ocenění za vysokou kvalitu

Při pěstování věnují v Zahradnictví Jandl maximální pozornost zajištění podmínek zdravého růstu, aby se vyhnuli plísňovým a jiným houbovým napadením a živočišným škůdcům. Jako ocenění jejich práce a kvality produkce slouží přidělení certifikátu „POLABÍ regionální produkt“, který získali v roce 2009.

Oblíbené akce Zahradnictví Jandl

V zahradnictví v Dobrém poli u Kouřimi jsou několikrát do roka pořádány pravidelné prodejní akce pro návštěvníky. Většinou jsou akce spojeny s výstavou jimi napěstovaného zboží. Jsou pořádány také "dny otevřených dveří", kdy mají návštěvníci možnost prohlédnout si zázemí zahradnictví. Zde mohou vidět v akci např. sázecí stroj na květiny, závlahové systémy a celkové zázemí zahradnictví i "množárny", kde se rostliny vysévají, pikírují, řízkují.

Zookoutek součástí Zahradnictví Jandl

Při návštěvě skleníkového areálu je možné si prohlédnout i stále se rozšiřující zookoutek, kde chovají domácí i exotická zvířata jako jsou ovce, kozy, vodní želvy, vietnamská prasátka, holubi, králík, koně, kočky na volno, papoušci a další. Jistě vás také potěší možnost občerstvení v Bistru u Krocana, dětský koutek a hřiště.

Krtkovo zahradnictví

Oblíbené Krtkovo zahradnictví v pražských Měcholupech provozuje také Zahradnictví Jandl. I zde máte na výběr více než sedmdesáti druhů balkónových a záhonových květin, velký výběr zeleninové i ovocné sadby, především bylinek. Najdete tu také okrasné keře, stromy, trvalky, květinové závěsy. Zakoupit si můžete květináče, truhlíky, zahradní dekorace, keramiku, proutí atd. Mají tu samozřejmě i rozličné zahradnické potřeby, nářadí, osiva, kvalitní substráty a hnojiva, postřiky a mnoho dalšího.

Zahradnictví Jandl

adresa: Skleníkový areál Dobré Pole u Kouřimi
telefon: + 420 736 467 959
e-mail: [email protected]

www.zahradnictvi-jandl.cz