Do Špindlu přijedou šílení bikeři

23.2.2019
Do Špindlerova mlýna do Svatého Petra sjedou vyznavači adrenalinově bezhlavé jízdy po zasněžené sjezdovce v závodě s hromadným startem - Chinese downhill 2019. Krom hlavního závodu, kde z první jízdy postoupí 100 nejrychlejších, kteří si to rozdají ve finále se mohou diváci těšit i na doprovodný program a vedlejší závod Parohy Contest.
"Bude to přejezd dřevěné lávky ve tvaru A. Vyhraje ten, kdo ji přejede s tím, že start se bude každé kolo zkracovat. Vítěz bere roha!“  říká o soutěži česká biková legenda a hlavní pořadatel, Michal Maroši.
 
Registrace závodu byla vyprodána v řádu několika hodin. Na jedinečný, adrenalinem nabitý závod zbývají tak místa už jen podél tratě. Ale i to bude stát za to!
 
Zledovatělá sjezdovka s vyježděnými plotnami a souboje, kde zakázáno je jen kousání. Očkování na vzteklinu není povinné. Více než závod na kolech by tenhle popis seděl na holý boj o přežití. Však i samotní pořadatelé o něm mluví jako o „bikovém masakru“. Masakr,
který určitě stojí za to zažít.

Za organizací celého eventu stojí MAROSANA crew v čele s českou bikovou legendou Michalem Marošim. Toho budou mít diváci šanci vidět i v akci, když si střihne hlavní závod s hromadným stratem. Najde se přemožitel loňského maxima 1.39.60?