LETNÍ DĚTSKÝ PRÁZDNINOVÝ MALÍŘSKÝ TÁBOR

8.7.2018 – 14.7.2018, 23:59

Prázdninový malířský tábor je určen pro děti (od 8 do 15 let). Hlavním naším cílem je seznamit děti hravou formou s dějinami malířství, sochařství i architektury, různými výtvarnými činnostmi zaměřenýma na kresbu, malbu v krásném místě u řeky Sázavy s dlouholetou tradicí pořádání dětských táborů.

Cena vstupenky: 4750 Kč

V rámci výtvarného programu jsou připraveny krátké přednášky z historie umění. Návazné výtvarné úkoly vycházejí z poznatků nabytých během přednášky a zahrnují jak různé výtvarné techniky, tak rozličná témata. V rámci programu je pro děti připravena i celotáborová hra s hádankami a šiframi, která nás dovede až k vytvoření výstavy vlastních děl.

Všechny úkoly jsou tvořeny s ohledem na věk a výtvarné zkušenosti všech zúčastněných a individuálně upravovány tak, aby mladší děti vše krásně zvládaly a starší se věnovaly náročnějším úkolům odpovídajícím jejich věku. Tábor je tak vhodný pro úplných začátečníků i pro pokročilých studentů.

V ceně je: lektorský program, ubytování, strava a pitný režim.

Sebou doneste: přírodní uhel, plastická guma,
fixativ nebo lak na vlasy na zafixování obrázků, vodovky, tempery.

Máme bohatý program, zkušený lektorský tým, pracujeme v malých skupinkách po 5 - 7 dětech, jsme držiteli Medaile MŠMT za příkladnou pedagogickou práci.

Kde: Amudarja - umělecké centrum u řeky Sázavy, okres Benešov, Stredočeský kraj