Beth Hart vydává s Joe Bonamassou album Black Coffee, polovina vstupenek na letošní koncert je již vyprodána

19. leden 2018, 21:33
Beth Hart vydává s Joe Bonamassou album Black Coffee, polovina vstupenek na letošní koncert je již vyprodána

Americká bluesrocková zpěvačka Beth Hart vydává nové studiové album s kytarovým mágem Joem Bonamassou. Její již čtvrtý koncert v Česku, který bude 29. listopadu hostit pražské Fórum Karlín, je z poloviny vyprodán. 

V roce 2011 vyšlo první album nahrané společně zpěvačkou, skladatelkou a blues-rockovou „střelou“ Beth Hart a kytarovým mágem Joe Banamassou s názvem „Don´t Explain“. Tři roky na to vydala tato dvojice album „Seesaw“, jež získalo nominaci na cenu Grammy a vyšplhalo se na první příčku prodejní hitparády „Billboard Blues“. Nyní nadešel čas a tato magická dvojice se opět spojila a 26. ledna vydává další společný skvost, album „Black Coffee“, jež stvořili spolu s producentem Kevinem ‘The Caveman’ Shirleyem. Album obsahuje deset skladeb, které ve svém repertoáru proslavili umělci jako jsou Edgar Winter, Etta James, Ike & Tina Turner, Steve Marriot, Ella Fitzgerald, Lil’ Green, LaVern Baker, Howlin’ Wolf, Lucinda Williams nebo Waldeck.

Beth Hart v roce 2017 absolvovala světové turné se svým posledním studiovým albem Fire On The Floor. Její pražská zastávka v listopadu 2017 ve vyprodaném sále Fora Karlín zanechala v hudebních fanoušcích nezapomenutelný dojem. Už tehdy oznámila, že se za rok vrátí.

Tento úspěch umocňuje i skutečnost, že Beth je se svým albem Fire On The Floor letos nominována na prestižní Blues Music Awards hned ve třech kategoriích a to Contemporary Blues Female Artist, Contemporary Blues Album a Instrumentalist – Vocals.

A proto asi nebude velkým překvapením, že více než polovina vstupenek na její čtvrtý koncert, který je naplánován na 29. listopadu v Praze, je již vyprodána.

A je na co se těšit. Každý z koncertů, který Beth Hart u nás odehrála, byl zcela jiný. Co se ale nikdy nemění je nasazení zpěvačky. Beth je upřímně bezprostřední, sálá z ní temperament, je živelná a energická. Nebojí se komunikace s publikem a zapojuje jej přímo do dění koncertu.

Je zcela zřejmé, že některé z novinek z jejího nového alba Black Coffee 29. listopadu v pražském Foru Karlín zazní.

Vstupenky na koncert 29. listopadu 2018 jsou k dispozici v síti Ticketpro v ceně od 990,- Kč.

Tracklist alba Black Coffee

1 Give It Everything You Got
2 Damn Your Eyes
3 Black Coffee
4 Lullaby Of The Leaves
5 Why Don’t You Do Right
6 Saved
7 Sitting On Top Of The World
8 Joy
9 Soul On Fire
10 Addicted
11 Baby I Love You (bonus track)

Oficiální youtube kanál Beth Hart:

https://www.youtube.com/user/BethHartMusic