Farmářské a bleší trhy 2016 - Málkov u Chomutova

14.8.2016, 5:00 – 25.12.2016, 14:00

Trhy jsou pořádány každou neděli, od roku 2011 bez jediného vynechání. Leží v sousedství mezinárodní komunikace E442/13  (street view). Díky své frekventovanosti a viditelnosti trhů přímo z ní, zajišťuje každou neděli slušný počet nových návštěvníků. 

Zvědavé návštěvníky uvítá hned při příjezdu naše "parkovací služba". Nemusíte se však bát! Nevybírá parkovné! Má pouze přehled o volných místech, které Vám ochotně doporučí. Zajišťují tím plynulost provozu a průjezdnost komunikací, ale především, šetří Váš čas. 

V areálu se nachází čtyři řady prodejních míst, s jedinou uličkou procházející kolem dokola všech prodejních míst (této uličce říkáme příznačně "ovál"), žádný prodejce tak není vynechán, nikoho nepřehlédnete a záleží tak pouze na Vaši pozornosti a ostrém zraku.

Tím, že prodávat může naprosto každý a naprosto cokoliv, je rozmanitost zboží převeliká. Seženete naprosto vše, co potřebujete, i to co nepotřebujete. :) Sběratel sežene něco do sbírky, motoristé náhradní díly a doplňky, něco na sebe, nošené i nenošené, malé, velké, zimní a letní, dětské. Něco pro své mazlíčky, nebo nějakého kamaráda pro ně. Potraviny, zeleninu, ovoce, koření,  domácí, či kuchyňské potřeby, drogerii. Náhradní díly na svůj telefon, příslušenství k nim. Knihy starožitné, staré i nečtené. Historické předměty, starožitnosti. Také nábytek, bytové doplňky. I různé tretky, které je lidem líto vyhodit. A když už si nic nekoupíte, odnesete si alespoň zážitek.