BRuNO family park – zábava i o jarních prázdninách…

21. leden 2022, 9:16

V moravské metropoli se nachází zábavní park BRuNO. Nabízí prostor pro aktivní trávení volného času a to jak dětem, tak i dospělým. Tradiční výletní místo láká i o blížících se jarních prázdninách.

Park je rozdělen na venkovní a vnitřní část. Venkovní část je otevřena od jara do podzimu, vnitřní část je v provozu celoročně.

BRUNO_02

Uvnitř se na 4000 m2 nachází přes 40 fantastických atrakcí. Veškeré vnitřní prostory jsou klimatizovány. Mezi nejoblíbenější atrakce patří velký skákací polštář, autodrom nebo „Moře s lodičkami“. Velmi oblíbené jsou lanové prolézačky, jimž vévodí 3 lanové komíny – „Brunův“, „Opičí“ a „Pavoučí“. Pospojovány jsou pomocí mostů a lanovky. Velkým lákadlem je také „Čapí oko“ – vyhlídka ve výšce 22 m s prosklenou podlahou. Nechybí zde ani tobogány, včetně 38 m dlouhého „Tenkého střeva“, dále trampolíny, skluzavky, bludiště či boulderingová stěna. Pro nejmenší děti (mladší 4 let) je v BRuNU oddělení „Mláďata“. Pro ně jsou tu atrakce jako „Babylabyrint“ nebo „Bazének s kuličkovou fontánou“.

Pokud chcete svým dětem připravit nezapomenutelnou oslavu, BRuNO je ideálním místem! Stačí si vybrat narozeninovou místnost a balíček oslavy. O ostatní věci se postaráme my. Zařídíme dort, dárky, focení i hry. Vytvořili jsme i krásné barevné pozvánky, které stačí jen vytisknout. Oslavy lze objednávat alespoň 3 pracovní dny před datem konání.

BRUNO_prulezky-labyrint

Park není vhodný pouze pro dětské oslavy, ale je taky skvělý pro teambuildingy. Nejen že nabízíme prostory herního centra, kde se můžete odreagovat a navrátit do dětských let, ale pomáháme i stmelit kolektiv prostřednictvím teambuildingových programů.

Hlady u nás určitě nebudete. K dispozici je malá kavárna, jídelna Zobka a restaurace Hnízdo. Starost si nemusíte dělat ani s parkováním. Přímo u centra se nachází dvě velká neplacená parkoviště.

Vstupenky do BRuNO family parku se dají koupit i online a mohou tak být skvělým dárkem pro rodiny s dětmi.

BRuNO family park - Kigginsova 2, Brno-Slatina

www.brunofamilypark.cz

BRUNO_ptaci-budky