Hip Hop Kemp 2015 je tu!

20.8.2015

Největší hip hopový festival ve střední Evropě, Hip Hop Kemp hlásí svůj další, již 14. ročník. Obří mejdan, který stanice CNN zařadila mezi 50 nejlepších festivalů světa, proběhne opět v hradeckém Festivalparku.

Cena vstupenky: festival pas od 1000 Kč

Nejlepší hiphopový festival se znamenitou atmosférou!

Z malého festivalu pro pár tisíc domácích nadšenců, který začínal na koupališti v Pardubicích, se nyní stal festival, který si oblíbila celá Evropa, potažmo celý svět. Každoročně se potkají ve Festivalparku v Hradci Králové příznivci hip hopové kultury z domácích Čech spolu s fanoušky z Polska, Německa, Slovenska, Rakouska, Nizozemí, Anglie, Itálie, Chorvatska, Maďarska, ale i například ze Švédska, Austrálie či Mexika. Podle CNN patří HHK mezi 50 nejlepších festivalů světa!

Příznivci hip hopové kultury se budou moci v Hradci sejít ve dnech 20. až 22. srpna 2015 a dle vyjádření hlavního promotéra a organizátora koncertu Radka Maliníka je opět čeká „bombastický line-up, který budeme postupně odhalovat“. V loňském roce přilákal tento hip hopový svátek 22 000 hudebních fanoušků nejen z Čech, ale potažmo celé Evropy včetně příznivců tohoto hudebního stylu z Polska, Německa, Slovenska, Rakouska, Nizozemí Anglie, Itálie, Chorvatska, Maďarska, ale i například ze Švédska, Austrálie či Mexika.

„I v letošním roce očekáváme hojnou účast návštěvníků ze zahraničí a uděláme maximum proto, aby se na akci cítili co nejlépe“, dodává Radek Maliník.

LINE UP 2015