Eva Karczag & Bettina Neuhaus: ALONG THE LINES - Studio Hrdinů

5.5.2024, 18:00 – 20:00

V přednášce/představení ‚Along the Lines’ zvou Eva Karczag a Bettina Neuhaus diváky k interaktivnímu setkání: sdílí osobní vyprávění klíčových okamžiků, setkání a zkušeností, které utvářely jejich individuální dějiny a byly rozhodující pro směrování trajektorie jejich uměleckých cest. 

Eva Karczag & Bettina Neuhaus: ALONG THE LINES - Studio Hrdinů
  • Adresa:
    Dukelských hrdinů 530/47
    Praha 170 00

Tím vytvářejí vícesměrnou prostorovou mapu větvících se konstelací a odhalují multidimenzionální povahu jejich cest. Ty se odehrály v historickém kontextu post-judsonovského tance a odrážejí individuální metodiky obou umělkyň, které se staly jádrem jejich praxe skrze kontinuální zapojení různých somatických technik a přístupů.
Fotografie, knihy, nahrávky a předměty umístěné v prostoru konkretizují různé body na časové ose jejich minulosti – každý je klíčem ke konkrétní vzpomínce nebo příběhu. Karczag a Neuhaus odhaluji síť průniků, která umožnila tok inspirace a znalostí mezi místy, lidmi a časy. Před a po přednášce mohou posluchači prozkoumat instalaci ve svém vlastním čase. Více informací najdete na https://www.alongthelines.net/.

– délka 120 minut (dveře se otevírají v 15h, po přednášce mají návštěvníci ještě hodinu na vlastní průzkum instalovaného materiálu)

Tato akce je financována Evropskou unií NextGenerationEU, Národním plánem Obnovy a Ministerstvem kultury České republiky.
#EuropeanUnion
#NextGenerationEU
#CzechRecoveryPlan
#NarodniPlanObnovy

Spolupořadateli akce jsou CreWcollective a Studio Hrdinů.

CreWcollective
BIO Eva Karczag a Bettina Neuhaus
FB událost