Úniková hra Upíří hrobka - Praha

15.7.2023 – 31.8.2024, 23:59

Stoletá voda v roce 2002 odkryla mrazivé tajemství, kterému musíte přijít na zoubek právě vy! Velké množství šifer vás nenechá ani minutu vydechnout. Skvělá zábava pro rodinu, přátele i kolegy z práce.

Cena vstupenky: od 1000 Kč

Zbožňujete upíří hry? U nás si přijdete na své. Únikovka Upíří hrobka vás přenese do karlínské krypty, která je opředena děsivým tajemstvím. Stoletá povodeň v roce 2002 odkryla ostatky, upomínkové předměty a trofeje, které byly v podzemí schovány více jak 100 let. V místních kronikách jsme našli záznamy o osamělém aristokratovi, který zde žil v 19. století. Za svého života se provinil mnoha trestnými činy. Mezi ty nejhorší patřily vraždy mladých a krásných slečen z bohatých rodin. On za tyto činy díky svému šlechtickému původu nebyl nikdy odsouzen. Proto zasáhla ruka osudu a pomstila se mu věčným posmrtným životem v podobě upíra. S každou půlnocí se probouzí, bloudí po zdejších temných chodbách a lačný po krvi hledá své další oběti.

Na hru máte 60 minut. Stihnete prohledat hrobku a nalézt indicie, které vám prozradí totožnost všech obětí? Unikněte z upířích spárů než odbije půlnoc. Pokud to nezvládnete, budete našemu nebožtíkovi dělat společnost už navěky.

Úniková hra Upíří hrobka je vhodná od 15 let.