Lanové centrum PROUD Olomouc nabízí vyžití pro všechny věkové kategorie

7. listopad 2023, 13:43
Lanové centrum PROUD Olomouc nabízí vyžití pro všechny věkové kategorie

Olomoucká pobočka lanového centra PROUD se nachází v severní části Olomouce. Najdete zde herní zónu s atrakcemi na zemi a vysoké lanové překážky s velkou adrenalinovou houpačkou.

Lanové centrum PROUD je vhodné pro každého ve věku od 1 roku. Jedná se o venkovní sportovní areál, proto je dobré přizpůsobit tomu své oblečení a obuv. Současně je nutné brát ohled na aktuální počasí v termínu vaší návštěvy.

Herní zóna

Najdete zde největší venkovní hřiště široko daleko. Všechny atrakce jsou k dispozici jak dětem, tak dospělým. Herní zóna nabízí úžasné atrakce jako je velká vzduchová trampolína, Špulkaréna, dětské lanovky, houpačky, kolotoče, malá lezecká stěna, nízké lanové překážky, maxi vodní polštář, MAXI hry, síť v korunách stromů se skluzavkou a křídové tabule.

Vysoké lanové překážky

Vyzkoušejte si netradiční aktivitu ve výšce na dvanácti individuálních překážkách s různou obtížností. Všechny překážky fungují na principu vzájemného jištění, proto je nutné navštívit areál alespoň ve dvojici. Menší děti musí být jištěni dospělými osobami. Délka programu není omezena. Je pouze na vás, jak dlouho budete chtít v lanovém centru zůstat.

Velká adrenalinová houpačka

Zažijte stav bez tíže, volný pád a sešup z šestnácti metrů. To vše pocítíte, pokud vyzkoušíte velkou adrenalinovou houpačku. Tuto oblíbenou atrakci můžete navštívit samostatně nebo ve dvojici. Jedná se o zážitek vskutku nepopsatelný, přijďte a zkuste si to na vlastní kůži.

Místo vhodné pro různé příležitosti

Uspořádejte zde narozeninovou oslavu pro své děti, rodinu či kamarády. Nabídnou vám zde bohaté vyžití pro děti i dospělé, kvalitní zázemí a širokou nabídku občerstvení.

Nebo přemýšlíte, jak opět rozběhnout fungující kolektiv po prázdninách, zapojit nové žáky do stávajícího kolektivu nebo máte novou třídu a rádi byste mezi studenty vytvořili pevné pouto? Toto je to ideální místo, kde můžete stmelit kolektiv.

Případně pokud hledáte originální dárek nebo výzvu pro skupinu přátel a máte rádi adrenalin, zábavu ve výškách a luštění šifer vám není cizí, tak přesně pro vás je tu program PROUD Challenge.

Občerstvení

V areálu naleznete občerstvení s nabídkou čepovaných nápojů a rychlých jídel. Vybere si opravdu každý. V nabídce naleznete balené a čepované nealko nápoje, čepované pivo, kávu, ledovou tříšť, nanuky, menší či větší jídla.

Lanové centrum PROUD Olomouc

adresa: Lazecká 50/49, 779 00 Olomouc
telefon: +420 605 215 348
e-mail: [email protected]

www.lanovecentrum.cz

4.5.2024 – 12.5.2024, 23:59
Chcete zažít adrenalin a zkusit něco nového? více