Soutěž o vstupenky na Hudební festival HOLEŠOVSKÁ REGATA

15. květen 2023, 1:06
Soutěž o vstupenky na Hudební festival HOLEŠOVSKÁ REGATA


Holešovská Regata je rodinný hudební festival konající se v jedinečném prostředí rozsáhlých zahrad zámku Holešov. Dvoudenní program nabízí návštěvníkům každoročně nejlepší jména české a slovenské hudby i bohatý doprovodný program.

Hudební festival HOLEŠOVSKÁ REGATA si užije celá rodina!

Jedenáctá Holešovská Regata se uskuteční ve dnech 16. a 17. června 2023. Na hlavním pódiu se během dvou dnů vystřídají přední kapely současné hudební scény. V pátek vystoupí např. charismatický zpěvák MICHAL HRŮZA, slovenská kapela PETER BIČ PROJECT a čerstvá držitelka Ceny Anděl – zpěvačka LENNY.  Sobota bude nabitá skvělou hudbou i doprovodným programem. Na podiu vystoupí EWA FARNA, JELEN, MIG 21, THiS, ADAM MIŠÍK, SEBASTIAN, STREET69, a další. Sobotní večer bude patřit legendární kapele OLYMPIC, která koncertem oslaví neuvěřitelných 60 let na hudební scéně. Kromě hudebního programu se návštěvníci mohou těšit taky na přehlídku netradičních plavidel, oblíbenou soutěž v přejezdu vodní lávky, velký ohňostroj a mnoho dalších atrakcí pro děti i dospělé.

Vstupenky na festival Holešovská Regata jsou v prodeji v sítích GoOut a Ticketportal za zvýhodněnou cenu jen do konce května!

Více informací na www.holesovskaregata.cz.

O co soutěžíme

  • Soutěžíme o 2x dvoudenní vstupenku pro 3 výherce

SOUTĚŽ byla ukončena

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je AGENTURA VELRYBA, Obeciny I 3583, 760 01 Zlín, IČ: 269 10 071. DIČ: CZ 269 10 071, která je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Šaldova 476/9, 186 00 Praha 8, IČO: 09374655, provozující portál www.KdyKde.cz.

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 15. 5. 2023 do 28. 5. 2023

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhne 29. 5. 2023 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni e-mailem nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže. 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.