Jan Bendig - O2 universum

30.11.2024, 19:00 – 21:00

Honza Bendig toho udělal v roce 2023 spoustu. Vyprodal jednu z největších pražských hal, odehrál více jak 150 koncertů, vydal klipy, které mají miliony zhlédnutí – včetně toho s Rytmusem. Úspěšný rok se chystá oslavit se svými fanoušky koncertem v O2 universu.

Cena vstupenky: 990-9990 Kč
Jan Bendig - O2 universum
  • Adresa:
    Českomoravská, 2345/17,
    Praha 9, 190 00

Honza Bendig na sebe poprvé silněji upozornil v roce 2009, tehdy jako finalista Česko Slovenské Superstar. Od té doby ušel dlouhou cestu, zaměřil se na svou sólovou kariéru a odehrál stovky koncertů. Minulé show ve Foru Karlín se zúčastnila například Monika Bagárová, Markéta Konvičková, Michal David, Refew i Honzův bratr Marsell. Koncert podpořila propracovaná světelná show se zapojením obřích LED obrazovek.

Je jasné, že už teď velmi ambiciózně postavenou laťku posune ještě o pořádný kus výš. Velkolepá show nabídne ty nejzásadnější hity Honzy, kterých je opravdu mnoho. O tom svědčí i Honzova čísla na YouTube, kde má jeho tvorba neuvěřitelných 179 milionů zhlédnutí. V letošním roce vyšla například jeho společná píseň Romalandia s Rytmusem, song Budeme kelovat s Refewem, nebo skladba Nebe Peklo Ráj ve spolupráci s Markétou Konvičkovou. Během koncertu se můžeme těšit i na hvězdné hosty jejiž jména prozatím Honza tají. Ale půjde opět o nejzářivější jména české i zahraniční hudební scény.