Kapela Chinaski oslaví třicetiny koncertem v O2 areně

Středa, 11.12.2024 20:00 | další termíny

Kapela Chinaski si v prosinci 2024 připomene výročí 30 let od vydání svého prvního alba. Fanouškům i sobě připravila jako dárek nezapomenutelný koncert. Za tři desetiletí na hudební scéně se Chinaski pyšní téměř padesáti rádiovými hity, které zlidověly.

Cena vstupenky: 290-2990 Kč
Kapela Chinaski oslaví třicetiny koncertem v O2 areně
  • Adresa:
    Ocelářská 460/2
    Praha 9 19000

Největší koncert v pražské O2 areně 11. prosince 2024 nabídne symbolicky 30 z nich a bude tak o tom nejlepším, co kdy Chinaski nahráli.

„Oslavy třiceti let jsme se rozhodli pojmout hlavně jako dárek našim fanouškům, kteří si s námi aspoň část z těch tří dekád prožili. A protože se nám ještě nikdy nehrálo tak dobře, jako se nám hraje teď, jsme si jistí, že tenhle koncert bude zážitek. Už tím, že zahrajeme 30 songů, které k naší kapele neodmyslitelně patří a dostane se určitě i na věci, které jsme na koncertech roky nezahráli. Na pódiu se s námi navíc objeví někteří lidé, kteří kapelou v její historii prošli. A těch překvapení bude ještě víc. Myslím, že tenhle koncert nejde přirovnat k žádnému z těch skoro dvou tisíc, které jsme v životě zahráli,“ říká ke speciálnímu koncertu v pražské O2 areně frontman Chinaski Michal Malátný.

Pro rodiny s dětmi je připraveno speciální zvýhodněné vstupné a vyhrazený rodinný sektor.

Termíny