Zabijačka - netradiční komická opera ve Vzletu

K příležitosti ukončení českého předsednictví v Radě EU, jsme připravili netradiční operu Zabijačka s podtitulem Hladový je vždycky smutný, nacpat bříško, to je nutný. 

Cena vstupenky: od 350,- Kč
Zabijačka - netradiční komická opera ve Vzletu
  • Adresa:
    Holandská 669/1,
    Praha 10-Vršovice, 101 00

Původní komická opera se teď přesouvá z dvorany Národního muzea do Vzletu, kam na ni mohou přijít všichni milovníci opery, Josefa Lady, netradičního divadla i zabijačkových pochutin. Naše Zabijačka v sobě snoubí něco pro každého... Nacpětě si s námi bříška na březnové premiéře ve Vzletu!

Termín vršovické premiéry není zvolený náhodně. Zabíjačka nás totiž zajímala nejen jako společenský rituál, ale také jako součást přírodního cyklu – jako oslava konce zimy a příchodu jara. Takže březnovou premiéru byste si neměli nechat uletět! 
Představte si to. Je zima a krutý hlad. Na českou vesnici přijíždí řezník jako posel dobra. Rituál slunovratu se musí dodržet, jenže zásoby jídla téměř došly. A řezník je z jiného kraje, takže nemá páru, jak to tady chodí...  

P.S.: V rámci večera se podává pravé zabijačkové menu. Zapomeňte tedy na kašírovanou divadelní krkovici a těšte se na pořádný kus flákoty!

st 1 | 3 | 19:30
čt 2 | 3 | 19:30
Vstupenky za 350 až 950 Kč.