FOR FISHING 2023 - 14. rybářský veletrh

16.2.2023, 10:00 – 19.2.2023, 16:00

14. rybářský veletrh opět v Letňanech! Nenechte si ujít.

Cena vstupenky: 240,- Kč

Historie značky PVA EXPO PRAHA sahá do roku 1993, kdy veletržní správa působící v areálu představila první projekty z oblasti architektury a stavebnictví. Od té doby jsme v pražských Letňanech vybudovali moderní výstaviště, původně pojmenované jako Pražský veletržní areál (PVA). Dnešní multifunkční areál hostí klíčové výstavy a veletrhy z celé řady oborů a nabízí zázemí pro pořádání firemních, sportovních a kulturních akcí.

Jako lídr oboru veletržnictví v ČR a hráč číslo jedna v Praze jsme silným a renomovaným obchodním partnerem pro organizátory akcí nejen z České republiky, ale také z Evropy a dalších zemí celého světa.

Mezi nejznámější veletrhy pořádané na výstavišti PVA EXPO PRAHA patří např. FOR ARCH, FOR INTERIOR, HOLIDAY WORLD, FOR BIKES, FOR FISHING, Motosalon, Aquatherm, Střechy Praha a mnoho dalších. Firemní eventy u nás pořádají společnosti jako Škoda Auto, Dell, Lidl, Honeywell, DEK, Mercedes, John Deere, Ford, Saint Gobain a jiné. Z velkých hudebních akcí se v areálu konaly např. koncerty Rolling Stones, Robbie Williams, Ed Sheeran, Guns' N' Roses nebo AC/DC.