VODÁK sport potěší milovníky zimních i letních radovánek

11. červenec 2023, 16:06
VODÁK sport potěší milovníky zimních i letních radovánek

Společnost VODÁK sport sídlící v Brně má hned několik poboček. Prodejny, půjčovny a servis veškerého vodáckého vybavení a vybavení na běžky vám také poskytnou na pražském Proseku a v Šumperku. 

Začátky vodáctví se datují zhruba do druhé poloviny 19. století. V Čechách nabylo velké popularitě, skoro by se dalo říci, co Čech, to vodák.

Společnost VODÁK sport patří k nejvýznamnějším vodáckým firmám v ČR a i co se týče běžek, patří mezi prodejny s nejširším běžkařským sortimentem.

Pokud si již nechcete do nekonečna půjčovat plavidla v půjčovnách, máte právě zde možnost si ho zakoupit. Mají zde pro vás připraven zbrusu nový kajak na řeku i divočinu, univerzální kajak s technologií dropstitch, unikátní nafukovací kánoi na divokou vodu, rychlý stabilní nafukovací kajak pro 2-3 osoby či předvídatelný kajak na extrém. Dále také River offroad, úžasný playboat, nebo turistickou nafukovací kánoi pro 2-4 osoby. Samozřejmě zde najdete veškeré doplňky a potřeby s vodáctvím související.

Pokud nákup plavidla a dalšího vodáckého vybavení nezamýšlíte, VODÁK sport vám milerád vše potřebné zapůjčí a doveze. Půjčí vám jak výbavu pro vodácký sport, tak koloběžky i běžky.  Na jejich webových stránkách najdou také ke koupi vše potřebné běžkaři a milovníci jízdy na koloběžkách. Vodáky i běžkaře naučí Váš oblíbený sport dělat lépe technicky ve vodácké a běžkařské škole a to jak na pravidelných trénincích, tak při delších výjezdech za sněhem či na zahraniční řeky. V zimních měsících se můžete s VODÁK sport teamem účastnit dálkových běhů po celém světě. Např. Vasaloppet, Marcialonga, Jizerská 50 a další.

V případě, že již jste vlastníkem plavidla nebo vodácké výbavy a něco se vám porouchalo — nezoufejte. VODÁK sport provádí také profesionální opravy většiny typů lodí a vodáckého vybavení. Provádí také i opravy dalších výrobků z polyethylenu, PVC a nánosovaných textilií. V jejich šicí dílně opravují také textilní výrobky různých materiálů.

Provedou vám zde také kompletní lyžařský servis, a to jak na běžky, tak na sjezdovky a snowboardy.

Připravují tu klasické i bruslící běžky na turistické výlety i světové závody. Běžky také opravují, a to od jednoduchých montáží vázání přes lepení odchlípnutých skluznic až po složité opravy zlomenin. Tento servis provádí v brněnské prodejně.

www.vodak-sport.cz

www.vodak-sport.cz