Restaurace Šeberák vás uchvátí krásným venkovním posezením u rybníku

15. leden 2024, 10:53
Restaurace Šeberák vás uchvátí krásným venkovním posezením u rybníku

Ačkoliv název Šeberák odkazuje spíše na sousední Šeberov, nachází se restaurace v katastru městské části Praha – Kunratice. Restaurace a sportovní areál se nachází na jižním okraji Prahy.

Restaurace Šeberák

Vnitřní část restaurace má pohodovou atmosféru. Z nabídky k občerstvení si vybere opravdu každý, výběr z jídelního a nápojového lístku je veliký, nabízí zde i dětská jídla. V teplých měsících funguje venkovní gril a venkovní posezení si prostě zamilujete.

Bohaté zázemí

Restaurace disponuje velkým areálem, kde naleznete kromě vnitřní restaurace také krásné posezení u vody i beachvolejbalové hřiště, stánky s rychlým občerstvením a travnatou pláž, kde se nachází také sprcha, WC a převlékárny.

Restaurace láká nejen nabídkou jídla, ale také různorodým vyžitím pro děti. Ty zde milují tzv. skluzavkový strom. Místo je ideální pro rodiny s dětmi, které si mohou pohrát na pískovišti, v modelech aut, vláčku, na trampolínách nebo na čtyřbarevných skluzavkách v koruně urostlého stromu. Úžasné je venkovní posezení poblíž rybníku. Můžete si zapůjčit šlapadlo nebo loďku.

Možnost uspořádání akcí na Šeberáku

Restaurace pořádá i mimořádné akce, jako jsou letní příměstské tábory, pálení čarodějnic, oslavu Dne dětí nebo Mikuláše. Šeberák je také častým výběrem pro novomanželské svatební hostiny, dětské oslavy, rozlučky se svobodou, oslavy narozenin či výročí. Užijete si zde venkovní grilování, jsou tu připraveni na školní srazy, křtiny, promoce či smuteční hostiny.

Nabídnou vám velký výběr animačních programů, hudebního doprovodu, výborného rautu, dobroty z grilu nebo vlastnoručně pečené dorty. To vše zastřeší nádhernou, stylovou a tematicky tvořenou dekorací. Poradí si i s nepřízní počasí a vymyslí "mokrou variantu".

Rybník Šeberák

Šeberák, největší z kunratických rybníků, je napájen z východu Kunratickým a z jihu Vesteckým potokem. Šeberák nebo také Šeberovský rybník je rozlohou šestou největší vodní plochou ve městě. Je známý především jako jedno z největších pražských přírodních koupališť.

Restaurace Šeberák

adresa: K Šeberáku 1538, 148 00 Kunratice
telefon: +420 734 418 371
e-mail: [email protected]

Fb: www.facebook.com/restseberak

www.seberak.cz