Tady se nekouká, tady se hraje! Muzeum her Cibien's Corner

2. srpen 2023, 15:30
Tady se nekouká, tady se hraje! Muzeum her Cibien's Corner

Herní pobočky Cibien's Corner naleznete v Praze a Plzni. Pokud jste příznivci počítačových her a občas si postesknete za starými tituly na starých herních platformách, tady máte šanci se vrátit do minulosti. Přijďte si zavzpomínat na své dětství nebo poznat něco nového.

Game World — Praha, OC Šestka

V Praze 6 v Obchodním centru Šestka se otevřelo muzeum her, které nabízí velké množství legendárních titulů i konzolí, které svého času doslova zamávaly hráčským průmyslem. V tomto interaktivním muzeu na vás čekají retro hry skrz platformy od herních konzolí, počítačů, arkádových automatů až po mobilní telefony. Užije si zde celá rodina, nadšenec do techniky, retrohráč i sběratel. A co se her týče, je to klasika, kterou si pařmeni jistě pamatují. Kdo nehrál Diablo, oblíbeného Tomb Raidera 3 nebo Rally od Segy. To vše si můžete v muzeu zahrát na původních obrazovkách, na kterých vypadá grafika hry tak, jak si ji mnozí pamatují. Prostory jsou připraveny pro vaši firemní party, vánoční večírek, oslavu narozenin či setkání s přáteli. Videoherní mašiny z celého světa od klasických po moderní: arcade automaty až pro 6 hráčů, konzole, pinbally, počítače 286, 386, Pentium MMX a na síti až pro 6 hráčů Pentium 4. Čekají na vás závody, simulátory, střílečky, RPG – Aliens, Bomberman, DariusBurst Ex, Diablo, DOOM, Duke Nukem 3D, Gauntlet Legends, Gundam POD, LeMans24, Mario, Manx TT Superbike, Metal Slug, Metal Gear ARCADE 3D, Mortal Kombat, Need for Speed, House oft he Dead, Pac-Man, Pokémon Tournament, Prince of Persia, Pump it UP!, Rayman, Puzzle Bobble, Scud Race, Sega Rally, Simcity, Sonic, Star Wars Episode 1, Time Crisis, Quake, Virtual Cop, Unreal Tournament, Warcraft, Wolfenstein a další.

Game Station — Plzeň

Toto je místo pro vaši zábavu, jen kousek od centra Plzně, přímo vedle zimního stadionu. Nejen, že se zde dobře pobavíte, ale ochutnáte i originální americké, japonské, korejské limonády. Dáte si kávu, muffin nebo cookies. Přijďte si zahrát s přáteli, kolegy z práce, rodinou. Je také ideálním místem pro různé eventy, oslavu, teambuilding nebo prostor kde si jen můžete poměřit skill s kamarády. Videoherní mašiny z celého světa od klasických po moderní – arcade automaty až pro 4 hráče, konzole, pinbally, počítače 286, 386, Pentium MMX a na síti až pro 8 hráčů Pentium 4. Čekají na vás závody, simulátory, střílečky, RPG – Bomberman, Chunithm, Daytona, DariusBurst Ex, DARK ESCAPE 4D, DOOM, Duke Nukem 3D, Gauntlet Legends, LeMans24, Mario, Metal Slug, Metal Gear ARCADE 3D, Need for Speed, House oft he Dead, Pac-Man, Pokémon Tournament, Prince of Persia, Rayman, Ridge Racer, Puzzle Bobble, Sega Rally, Space Invaders, Simcity, Sonic, Star Wars Episode 1, Quake, Unreal Tournament, Warcraft, Wolfenstein a další.

Cyber Arcade — Praha, Petrská 18

Pobočka je umístěna v Praze 1 v zábavním komplexu Fun Arena, na dosah ruky historického centra Prahy. I zdejším posláním je vaše zábava.  Stejně jako na ostatních pobočkách zde naleznete průřez videoherní historií s důrazem na zábavnost a skupinové hraní. Stroje z celého světa s hojným zastoupením japonských strojů, na které jinde v Evropě nenarazíte. Klasiky Arkanoid, Bomberman, DOOM, Pacman, Prehistroik, Wolfenstein 3D, moderní stroje jako Chunithm, DariusBurst EX, Dark Escape 4D, Puyo Puyo 2 a vše mezitím od Lost World, Mario, Need For Speed, přes Sega Rally, Sonic, až po Warcraft, Unreal Tournament a Quake po síti a mnoho dalšího.

Pokud vám následující výčet her nic neříká, něco je asi špatně, ale nikdy není pozdě to změnit. Přijďte na jednu z poboček a pořádně zapařte.

Více informací na muzeumher.cz