Katlov Lakes & Homes — dovolená v malebné přírodě s možností rybaření

23. únor 2024, 9:19

Areál Katlov Lakes je zasazen v překrásném prostředí Kutnohorska, kde můžete příjemně strávit rodinnou dovolenou v nově postavených soukromých chatách Katlov Homes.

Katlov Lakes je malebné místo obklopené nádhernou přírodou. Jen nedaleko města Kutná Hora si užijete úžasný odpočinek i aktivní dovolenou v přírodě. Čtyři krásné plně vybavené chaty se nacházejí mezi jezerem Katlov a rybníkem Pohan. Máte možnost vzít na rybaření svou rodinu, přátele anebo přijet jen jako parta na rybaření s tím, že budete mít absolutní komfort. Ke každé chatě je přiřazené molo, kde si můžete zdarma zachytat. Areál se nachází se na velmi klidném a romantickém místě, kde zapomenete na každodenní městský shon.

Areál Katlov Lakes Homes

Ubytování

Vyberte si jednu čtyř krásných plně vybavených chat. V obývacím pokoji se nachází plnohodnotná kuchyně s lednicí, troubou, myčkou, kávovarem, varnou konvicí, dále stůl až pro 6 osob a malý gauč. Kuchyně je plně vybavena pro rodinné vaření. V podkroví na vás čeká chill-out zóna spolu s televizí, kam se můžete schovat a nerušeně odpočívat a nebude vás nikdo rušit. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a jednu z chat je možné využít i pro osoby s omezenou možností pohybu. Velká terasa je připravena pro vaše venkovní grilování nebo večerní posezení. V zadní části chaty se nachází sklad pro vše, co jste si přivezli s sebou.

Areál Katlov Lakes Homes 02

Jezero Katlov — ráj pro kapraře

Jezero Katlov se nachází ve Středočeském kraji, přibližně 14 km od Kutné Hory, v těsné blízkosti obce Červené Janovice. Rozprostírá se na ploše 25 hektarů. Jeho průměrná hloubka je 2,5 metru, ale dno jezera je velmi členité. Najdete zde tři rozsáhlé ostrovy, desítky podvodních lavic, mělčiny, pole vodních rostlin i pětimetrovou hloubku u hráze. Po celém obvodu jezera bylo vybudováno čtrnáct poloostrovů, které slouží jako přírodní mola pro rybolov. Další tři rybářská stanoviště jsou v prostoru zadní hráze a jedná se o klasické travnaté břehy. Rybářská stanoviště jsou od sebe přibližně sto metrů, a tak mají všichni rybáři zaručen svůj klid u vody.      

Rybník Pohan — ráj pro sumcaře

Vedlejší rybník Pohan se rozprostírá na ploše 4 hektarů. Jeho průměrná hloubka je 2,5 metru, ale dno jezera je velmi členité. U hráze najdete hloubku okolo 4,5 metrů, která se postupně zvedá směrem k ostrovu a za ním přechází do mělčiny.  Po celém obvodu jezera se nachází pouze tři lovná místa, která jsou určena pro rybolov. Rybářská místa jsou od sebe dostatečně vzdálena, a navíc rozdělena ostrovem, takže všichni rybáři mají dostatek prostoru pro rybolov se zaručeným klidem u vody. Přesvědčte se sami o kvalitách této vody a přeměňte zde své sny ve skutečnost.

Jezero Medenice — ráj pro kapraře

Jezero Medenice se nachází přibližně 5 km od jezera Katlov, v těsné blízkosti obce Paběnice. Je položeno v nadmořské výšce 440 m n. m. a rozprostírá se na ploše 10 hektarů. Hloubka jezera je od 1,7 metru až po 4 metry u hráze. Kolem jezera najdete krásnou přírodu a břehy lemující pásy vodních rostlin, které dotváří nádhernou atmosféru pro oči i duši. Po celém obvodu jezera bylo vybudováno jen 9 lovných míst, která jsou od sebe dostatečně vzdálena, a tak mají všichni rybáři zaručen svůj klid u vody.

Více informací na www.katlov.com