Vstupte do světa neomezené kreativity a inspirace. Vstupte do Galaxie barev!

15. srpen 2023, 11:51
Vstupte do světa neomezené kreativity a inspirace. Vstupte do Galaxie barev!

Přijďte si užít jedinečný den do Galaxie barev na pražském Chodově. Expozici naleznete v nákupním centru Westfield Chodov.

Galaxie barev je unikátní a nezapomenutelný prostor pro celou rodinu, který svým vzhledem připomíná nekonečný vesmír plný hypnotizujících barev a zářivých světelných efektů. Expozice vás zavede na nezapomenutelnou cestu, kde se budete moci nechat inspirovat a unést do tajů interaktivního umění.

Jedinečná světelná výstava nabídne 12 interaktivních exponátů, které vás zavedou do nekonečného vesmíru plného zářících barev, neuvěřitelných tvarů a hypnotizujících světelných efektů. Každá expozice je interaktivní a nabízí neuvěřitelný zážitek plný objevování. Nechte se unést na cestě, která vás vtáhne do nejvzdálenějších galaxií, kde vás čekají fascinující tance světla a interaktivní hry s barvami. V rámci instalací najdete například zrcadlovou místnost, kaleidoskopické okénko v nadživotní velikosti s jedinečnou možností do něj vstoupit, zrcadlový tunel s barevnou řekou, fosforovou místnost, interaktivní klouzačku pro malé i velké návštěvníky nebo možnost vyzkoušet si novou uměleckou techniku, která vychází z metody pendulumart, tedy specifické výtvarné techniky, při které se maluje pomocí zemské gravitace a mnoho dalšího.

Zároveň zde najdete také největší robotickou show svého druhu na světě, která představuje unikátní prostor plný projekcí a laserových světel, vytvářející spojení moderních technologií a umělecké představivosti. Odhalte, jak robotika a umění mohou spolupracovat a jaké možnosti se nabízejí, pokud spojíme moderní technologie a kreativitu.

Po prohlídce expozice můžete zavítat také do Ateliéru Playpaper, kde si můžete vyzkoušet malování pomocí kyvadlových technik a budete mít možnost vytvořit si zde svůj vlastní originální obraz. Toto vlastní originální umělecké dílo si můžete odnést domů a vždy si tak připomenout tento zážitek. Toto fascinující dílo zvládnou vytvořit i děti samotné.

V Galaxii barev jde především o skvělou zábavu pro celou rodinu, která inspiruje a podněcuje fantazii k novým a nezapomenutelným zážitkům. Přijďte si užít jedinečnou světelnou výstavu, která vám přinese nevídané zážitky.

Galaxie barev

adresa: Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 11-Chodov
e-mail: [email protected]
fb: www.facebook.com/GalaxieBarev

galaxiebarev.cz